Regio’s

Door het hele land heen zijn in verschillende regio's vrijwilligers actief voor mensen die leven met hiv en hun betrokkenen. Zij organiseren activiteiten, bieden mensen met hiv ondersteuning en zijn een samenwerkingspartner voor andere organisaties.

De laatste jaren vinden er diverse 'dagjes' plaats in de regio, georganiseerd door actieve vrijwilligers. Let op de agenda wanneer er iets bij jou in de buurt wordt gedaan, of reis een keer naar een andere plek om daar kennis te maken.

Lees meer

Af en toe wordt er een activiteit georganiseerd. Voor meer aanbod is de regio op zoek naar vrijwilligers die hun schouders eronder willen zetten.

Lees meer

In Amsterdam organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers wekelijks een lunch op woensdag. Schuif een keer aan!

Lees meer

Actieve vrijwilligers organiseren wekelijks een lunch. Zo bieden zij de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ondersteuning te geven. Daarnaast worden losse activiteiten georganiseerd zoals een zomer-barbecue.

Lees meer

Verschillende organisaties zijn actief in deze regio. Een groep zet elke twee maanden de Hiv+Borrel op de kaart. Verder kun je aanschuiven bij een diner en ondersteuning vinden rondom chemsex.

Lees meer

Wij willen er zijn voor alle mensen in en rond Brabant, die te maken hebben of krijgen met hiv. Je bent van harte welkom in Café Positief of bij Tam Tam.

Lees meer

Wij staan voor alle mensen in en rond Limburg die te maken hebben of krijgen met hiv. Ook voor hun partners, familieleden, vrienden en betrokkenen. Wij sluiten niemand uit.

Lees meer