Servicepunt

Voor vragen over leven met hiv. Maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77. Ervaringsdeskundige vrijwilligers staan je te woord en helpen je om vanuit verschillende invalshoek naar vragen en onderwerpen te kijken.

Lees meer... >

Face-to-face gesprek

Iemand ontmoeten die ook leeft met hiv biedt (visuele) herkenning – dat kan bijvoorbeeld met iemand van een doelgroep waar men zich mee identificeert of met een persoon in de regio waar iemand woont.

Lees meer... >

Peer-counseling

Doorpraten met iemand die al langer leeft met hiv en die luistert vanuit persooniljke ervaring en empathie. Iemand ontmoeten die dezelfde weg loopt en zo kennismaken met ervaring in het leven met hiv.

Lees meer... >

Workshopreeks

Ben je benieuwd naar de laatste (medische) ontwikkelingen en praktische zaken die in het leven met hiv belangrijk kunnen zijn? Wil jij weten hoe jij hiv op een positieve manier een plek kunt geven in je leven, maar heb je de inspiratie daarvoor nog niet gevonden? Of wil je wel contact hebben met anderen die ook hiv hebben, maar is dat nog niet gelukt? Dan is de Workshopreeks Positief Leven iets voor jou!

Lees meer... >