Ontmoeten

Ontmoeting en onderlinge uitwisseling van ervaringen en ideeën draagt bij aan de empowerment van mensen met hiv. Maak er gebruik van! Het Servicepunt luistert en denkt met je mee. Vrijwilligers organiseren activiteiten bij jou in de buurt of specifiek voor jouw groep. Op het forum kun je jouw ervaringen en vragen aan andere voorleggen.

Servicepunt

Voor vragen over leven met hiv. Maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77. Ervaringsdeskundige vrijwilligers staan je te woord en helpen je om vanuit verschillende invalshoek naar vragen en onderwerpen te kijken.

Lees meer... >

Face-to-face gesprek

Iemand ontmoeten die ook leeft met hiv biedt (visuele) herkenning – dat kan bijvoorbeeld met iemand van een doelgroep waar men zich mee identificeert of met een persoon in de regio waar iemand woont.

Lees meer... >

Peer-counseling

Echt doorpraten met iemand die al langer leeft met hiv en die luistert vanuit ervaringsdeskundigheid en empathie.

Lees meer... >

Workshopreeks

De Hiv Vereniging organiseert met enige regelmaat op meerdere plekken in het land (steden met een hiv-behandelcentrum) een workshopreeks van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis!

Lees meer... >

Deel je ervaring op het forum

Op het forum kun je, nadat je een account hebt aangemaakt, je vragen of ervaringen voorleggen aan andere leden van het forum. En dat kunnen veel verschillende onderwerpen zijn. Over het dagelijks leven met hiv, over medicatie, verzekeringen, omgaan met hiv binnen je relatie of wanneer je iemand vertelt over je hiv-status. Maak gebruik van deze uitwisseling!

Lees meer... >

Wereld Aids Dag in Carré

Een heleboel mensen zijn door het jaar heen vrijwel niet bezig met hun hiv. Toch doet het velen van ons goed om af en toe even stil te staan bij de rol die hiv speelt in ons leven. Of jij nu recent gehoord hebt dat je hiv hebt of dat je daar al jarenlang mee leeft, of dat je iemand met hiv van nabij kent: we nodigen je van harte uit voor de populaire en inspirerende bijeenkomst over leven met hiv en medicijnen in Koninklijk Theater Carré.

Lees meer... >