Stichting vrienden van

Met ingang van januari 2014 is Stichting Vrienden van de Hiv Vereniging Nederland als ANBI verplicht diverse gegevens openbaar te maken via internet.

Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX, Amsterdam
RSIN: 811003607

De doelstelling van de stichting

Het inzamelen van geld ten bate van de activiteiten van de Hiv Vereniging Amsterdam.

Het bestuur bestaat uit:

• Krispijn Plettenberg, voorzitter
  • Adri van Hout, Penningmeester
  • Ed Rosbergen, Secretaris

De bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Gefinancierde projecten

Organisaties en/of personen kunnen bij de stichting een financiering aanvragen voor hun project door een projectplan met begroting in te dienen bij de directeur van de Hiv Vereniging. In 2015 heeft de stichting het project ‘Positive Sisters’ van Shiva ondersteund. ‘Positive Sisters’ is een groep Afrikaanse en Caribische hiv-positieve vrouwen, die een maatje, een rolmodel en een praatpaal voor vrouwen uit dezelfde groep zijn. Ook is er een donatie gedaan aan het AIDSmonument om Kees Rümke (stafmedewerker Medische zaken en zorg van de HVN, die in 2014 zeer plotseling is overleden) te laten vereeuwigen vanwege zijn inzet van 1992 tot zijn overlijden voor de levens en de belangen van mensen met hiv.

Financiële verantwoording