Stichting vrienden van

Met ingang van januari 2014 is Stichting Vrienden van de Hiv Vereniging Nederland als ANBI verplicht diverse gegevens openbaar te maken via internet.

Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX, Amsterdam
RSIN: 811003607

De doelstelling van de stichting

Het inzamelen van geld ten bate van de activiteiten van de Hiv Vereniging Amsterdam.

Het bestuur bestaat uit:

• Krispijn Plettenberg, voorzitter
  • Adri van Hout, Penningmeester
  • Ed Rosbergen, Secretaris

De bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Gefinancierde projecten

logo n is n patroon 250In 2017 heeft de stichting het opstarten van Poz Paradise ondersteund. Dit theaterstuk over Long Term Survivors en de aansluiting met leven met hiv in de huidige tijd is in première gegaan op dinsdag 24 juli 2018 in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Daarnaast is de brochure Positief leven geactualiseerd en dusdanig gerestyled dat deze nu aansluit op de informatie en indeling van website van de Hiv Vereniging. Ook is met behulp van de stichting de campagne n=n (niet meetbaar = niet overdraagbaar) gelanceerd tijdens de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor met hiv en hun familie en vrienden in december. Er is uitleg gegeven over n=n en in de goodiebag zat een informatiekaart over het onderwerp.

Financiële verantwoording