Agenda

Hier zie je een overzicht van alle activiteiten die in de regio's en door de diverse groepen en organisaties worden georganiseerd.

September 2020

Datum 01 september 2020 tot en met 31 december 2020

Door landelijke en regionale corona-maatregelen is het voor veel regio's en groepen vanuit de vereniging moeilijk dan wel onmogelijk om hun activiteiten te organiseren. Op de agenda vind je daardoor weinig aanbod. Soms wordt er kleinschalig iets aangeboden door een regio of groep, is er gespecialiseerd aanbod door collega-organisaties of zijn online bijeenkomsten te volgen. We houden de agenda zo up-to-date mogeljk.

Lees meer... >

December 2020

Datum 01 december 2020

'Soa- en hiv-preventie: een nieuwe aanpak', dit is het thema van de volledige online editie van het congres in 2020. Op dinsdag 1 december van 09.00 - 16.00 uur.

Lees meer... >

Datum 01 december 2020

Op 1 december, Wereld Aids Dag, organiseert het HIV Outcomes initiatief een Engelstalige online bijeenkomst over de nodige verbetering van de mentale gezondheid van mensen met hiv en te bespreken welke beleidsacties daarvoor nodig zijn.

Lees meer... >

Datum 09 december 2020

Maandelijks in Rotterdam: gespreksavond voor homo- & bi-mannen die chems met seks combineren. Vanaf juni weer gestart nadat coronamaatregelen zijn versoepeld. Op 9 december kun je van 19.30 - 21.30 uur in een veilige en relaxte omgeving ervaringen delen en met elkaar tips uitwisselen. Bijvoorbeeld over zelfcontrole, gezondheid, het behouden van balans en het beperken van risico's.

Lees meer... >

Januari 2021

Datum 23 januari 2021

Rijksmuseum Boerhaave in Leiden organiseert een reeks themalezingen die aansluiten op de tentoonstelling Besmet! In de Salonlezingen leren bezoekers meer over de uitbraak van epidemieën vroeger en nu. Zaterdagmiddag 23 januari geeft prof. dr. Manon Parry een Engelstalige lezing over de HIV en AIDS.

Lees meer... >