Agenda

Hier zie je een overzicht van alle activiteiten die in de regio's en door de diverse groepen en organisaties worden georganiseerd.

Juli 2021

Datum 04 juli 2021

We gaan weer! De eerste CD4borrel van 2021.

Tijd en plaats: zondag 4 juli, 16:00 terras Café J&D, Hof 18, Amersfoort

Ondanks de beperkingen is het ons gelukt toch een eerste borrel te organiseren. We doen dat op het ruime terras bij Café J&D waar we voldoende afstand kunnen houden. Er mogen maximaal 4 mensen aan een tafel. De bedoeling is zo min mogelijk verkeer te veroorzaken, maar wordt het druk dan kunnen we wel op gezette tijden de plekken onderling wisselen. Zo kan je toch met iedereen in contact komen. Als je aankomt wordt je wel gevraagd een QR code te scannen voor de bekende gezondheidsvragen. Wil je dat niet dan kun je eventueel ook vooraf aanmelden via info@pozandproud.nl. Omdat dit ons eerste borrel na meer dan een jaar is zouden we je sowieso willen verzoeken vooraf aan te geven of je komt. Dan zijn we goed voorbereid.

Een aantal dingen blijven wel als vanouds: natuurlijk is de eerste consumptie "on us" en heten onze gastheren in het rode Poz&Proud t-shirt je welkom - deze keer zijn dat Gerben en Jeroen. We gaan uit van goed weer, maar mocht dat roet in het eten gooien dan zullen we dat kort van te voren communiceren hier, op de Facebook pagina en via Twitter.

November 2021

Datum 27 november 2021

Het is nog ver weg, 27 november 2021, maar The Power of Love vindt dit jaar plaats in Beatrix Theater Utrecht. Centraal in het land, kun je de bijeenkomst, speciaal voor mensen met hiv en hun betrokkenen, van 11.00 - 16.00 uur meemaken. Tegen de zomer zal er meer bekend zijn over het programma en de gasten die zijn uitgenodigd. 

Lees meer... >