Agenda

Hier zie je een overzicht van alle activiteiten die in de regio's en door de diverse groepen en organisaties worden georganiseerd.

April 2018

Datum:

Tilburg: Regio Brabant houdt vanaf 20.00 uur Café Positief in De Harmonie, Stationsstraat 26 in Tilburg. De locatie is dichtbij het station en met parkeerplaats. Een prima locatie voor alle Brabanders met hiv, partners en betrokkenen om elkaar te ontmoeten.

Lees meer... >

Datum:

Den Haag: De woensdag-lunch wordt gehouden in het Stadsklooster, Westeinde 101, Den Haag. Er is een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd.

Lees meer... >

Datum:

Amsterdam: Lunch op Woensdag. Vrijwilligers regelen wekelijks een goed verzorgde lunch in onze barruimte aan de Eerste Helmersstraat 17. Kom gezellig samen eten. De lunch start om 13.00 uur, de bar is open vanaf 12.30 uur. De kosten voor de lunch zijn € 4,00.

Lees meer... >

Datum:

Elke vrijdag organiseert St Mara eten voor mensen met hiv in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het diner op Schiedamsesingel 173, naast de voormalige locatie Café Praag.

Lees meer... >

Datum:

Groningen: Maandelijkse bijeenkomst, waar je lotgenoten, hiv-positieve migranten woonachtig in Noord Nederland, (Drenthe, Friesland en Groningen), kunt ontmoeten. Vanaf 13.30 uur in het Humanitasgebouw, A-Kerkhof 22 zz, te Groningen.

Lees meer... >

Mei 2018

Datum:

De Hiv Vereniging organiseert in Leiden een workshopreeks van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis! De data: 3, 10, 24, 31 mei en 14, en 21 juni.

Lees meer... >

Datum:

Ook bij het Homomonument in Amsterdam vindt erop 4 mei van 19.30-20.30 uur een bijeenkomst plaats in het kader van de Nationale Dodenherdenking. Hier staat o.a. Poz&Proud stil bij de onderdrukking en vervolging van homoseksuele mannen en vrouwen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer... >

Datum:

Elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur ben je welkom op de koffieochtend van Bureau hiv hulpverlening bij Stichting Humanitas, Pieter de Hoochweg 110 in Rotterdam.

Lees meer... >

Datum:

Maandelijks in Rotterdam: gespreksavond voor homo- & bi-mannen die chems met seks combineren. Op 9 mei kun je in een veilige en relaxte omgeving ervaringen delen en met elkaar tips uitwisselen. Bijvoorbeeld over zelfcontrole, gezondheid, het behouden van balans en het beperken van risico's.

Lees meer... >

Datum:

Elke tweede zaterdag van de maand organiseert Mara samen met Stichting Humanitas / Bureau hiv hulpverlening de eetgroep Healthy Living. De eetgroep vindt plaats in de vestiging van Humanitas: Locatie Bergweg, Bergwegplantsoen 10, 3037 SK Rotterdam.

Lees meer... >

Datum:

De Hiv Vereniging organiseert in Amsterdam een workshopreeks op woensdag van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis! Deze reeks start op maandagavond 14 mei.

Lees meer... >

Datum:

De Hiv Vereniging organiseert in Amsterdam een workshopreeks op woensdag van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis! De reeks is gepland voor de periode 16 mei - 27 juni.

Lees meer... >

Datum:

Meeting voor homo- en bimannen die chems tijdens de sex gebruiken.
Hoe behoud je zelfcontrole, beperk je negatieve effecten en blijft de seks geil?

Lees meer... >

Datum:

Tilburg: Tam-Tam bijeenkomst voor hiv-positieve mensen met een migratie-achtergrond in Noord Brabant in het Fraterhuis Elim, Schiphollaan 30, Tilburg.

Lees meer... >

Datum:

Zondag 20 mei 2018, vanaf 21.45 uur zijn we aanwezig bij het Hiv/Aidsmonument op De Ruyterkade in Amsterdam. Laten we met zonsondergang bij elkaar komen!

Lees meer... >

Datum:

 Angels – late brunch voor poz mannen en vriend(inn)en van Poz&Proud! Het door onze vrijwilligers bereide buffet staat om 13:00 voor je klaar in het gebouw van de Hiv Vereniging.

Lees meer... >

Datum:

Zoals elk jaar organiseert Positive Families een speciaal weekend, dit jaar van 25 - 27 mei. Positive Families zet zich in voor gezinnen die leven met hiv. Gezinnen waarin één of meerdere kinderen en/of ouders leven met hiv. Dus ook voor ouders, broertjes of zusjes die geen hiv hebben.

Lees meer... >

Datum:

Elke 2 maanden de positiefste borrel van Rotterdam - een borrel voor mensen met hiv en hun direct betrokkenen. De avonden staan in het teken van ontmoeting. Aanvang: 20:30 uur - Locatie: Café op Schiedamsesingel 173, 3012 BB Rotterdam.

Lees meer... >

Juni 2018

Datum:

De datum 5 juni is internationaal de Long Term Survivors Awareness Day. Een moment om extra stil te staan bij mensen die al vanaf de tachtiger jaren of ook al vele jaren leven met hiv. Op deze dag geeft Arts-onderzoeker Rosan van Zoest een update over de AGEhIV cohort studie.

Lees meer... >

Datum:

Amsterdam: Poz&Proud's Chat&Drinks@4. Je bent weer van harte welkom op Chat&Drinks@4 – de maandelijkse borrel voor poz mannen in de Prik, Spuistraat 109 in Amsterdam (dichtbij Centraal Station), van 16.00 - 18.00 uur.

Lees meer... >