Blijf op de hoogte

Peilingen

Wat vind jij? Vul de enquête in en denk met ons mee.

Lees meer... >

Verenigingsblog

Berichten vanuit de Hiv Vereniging: over standpunten die zij heeft over (actuele) onderwerpen rondom leven met hiv en nieuws uit congressen die bezocht worden. Ook houden belangenbehartigers je hier op de hoogte over hun inspanningen en lees je berichten vanuit het bestuur.

Lees meer... >

Hiv in de media

Wat is er op dit moment te melden over leven met hiv. Op deze plek lees je nieuwsberichten vanuit verschillende nieuwsbronnen maar ook vanuit andere organisaties. Centraal staan ontwikkelingen rondom hiv en leven met hiv. Berichten vanuit de vereniging lees je op het verenigingsblog.

Lees meer...>

Nieuwsbrieven

Vanuit de vereniging wordt ongeveer zes keer per jaar de nieuwsbrief Positive News! uitgebracht met daarin de laatste wetenswaardigheden over leven met hiv en ontwikkelingen die er gaande zijn. Soms wordt er tijdens een bepaalde periode een thematische nieuwsbrief uitgebracht, zoals nu de Aids2018 nieuwsbrief. Maar ook groepen als Poz&Proud, Long Term Survivors, Tam Tam of regio Haaglanden en Limburg houden je op de hoogte van hun activiteiten en activisme.

Meld je aan...>