Video's vertellen over de impact n=n

In deze video's vertellen verschillende mensen wat de kennis over n=n voor hen betekent. Het laat zien dat n=n bijdraagt aan de gelijkwaardigheid, het geluk en erkenning van mensen met hiv. Het biedt handvatten waarmee mensen met hiv zichzelf kunnen empoweren.

De internationale n=n boodschap

Tijdens de Aids 2018 March in Amsterdam liep de Hiv Vereniging samen met tien andere internationale organisaties mee om de n=n boodschap uit te dragen. De n=n boodschap wordt over de hele wereld verspreid in verschillende landen en talen. Ooit begonnen in het Engels als U=U zie je het nu terug als n=n, B=B, H=H, K=H, L=L enzovoorts. Zie hier een impressie en hoor verhalen van over de hele wereld. 

Videograaf: Gosse Bouma (www.gossebouma.com)

n=n en de wetenschap

In de vierde video vertellen hiv-professionals over de n=n boodschap en waarom het belangrijk is dat ook zij de boodschap uitdragen naar mensen met hiv, en hun omgeving. De n=n boodschap is gebasseerd op kennis en ondertussen zijn er al meerdere onderzoeken beschikbaar die de boodschap ondersteunen. 

Videograaf: Gosse Bouma (www.gossebouma.com)

n=n geeft geluk

In de derde video over n=n vertellen Sander & Ramon, Marjolein & Hans en Marco & Sander over hun relatie. Eén van hen heeft hiv, wat voor rol speelt n=n en hiv in hun relatie? En hoe zien zij hun toekomst?

Videograaf: Gosse Bouma (www.gossebouma.com)

n=n neemt angst weg

In deze tweede video vertellen Brenda, Anne, Bryan en John wat de boodschap van n=n voor hen betekent. Dit is de tweede video in een reeks die gemaakt wordt voor de n=n campagne van de Hiv Vereniging. De betekenis van n=n  wordt door John mooi verwoord: ‘Het geeft een soort superklik bij mensen, die hun ook een stuk zelfvertrouwen geeft.’

Videograaf: Gosse Bouma (www.gossebouma.com/)
Met dank aan Wim Don voor het gebruiken van de locatie.

n=n geeft zelfvertrouwen 

In de eerste video uit de reeks over n=n vertellen Bart, Lyle, Reina, Celicia en Dinah wat de boodschap van n=n voor hen betekent. Zoals de uitspraak van Lyle: “Mijn grote droom is om in een samenleving te leven waarin hiv geen rol speelt”.

Videograaf: Gosse Bouma (www.gossebouma.com/)
Met dank aan Guidion voor het gebruiken van de locatie.

Deze informatie is nuttig