n=n

Een persoon met hiv met een onderdrukt virus kan hiv niet overdragen. De vereniging gaat deze boodschap het komend jaar verder actief uitdragen.

Statement over betekenis n=n

Niet Meetbaar = Niet Overdraagbaar
Een persoon met hiv met een onderdrukt virus kan het hiv niet overdragen. De vereniging gaat deze boodschap het komend jaar verder actief uitdragen. Dit vinden wij belangrijk, want:

Lees meer... >

Video's vertellen over de impact n=n

In deze video's vertellen verschillende mensen wat de kennis over n=n voor hen betekent. Het laat zien dat n=n bijdraagt aan de gelijkwaardigheid, het geluk en erkenning van mensen met hiv. Het biedt handvatten waarmee mensen met hiv zichzelf kunnen empoweren.

Lees meer... >

FAQ - veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op vragen die over de campagne kunnen bestaan. Zoals wat is niet meetbaar, wat is het wetenschappelijke bewijs of geldt n=n alleen voor seksuele overdracht?

Lees alle FAQ's >

Actualiteiten

Tijdens de n=n campagne publiceert de vereniging artikelen, wordt de pers benaderd met berichten en zullen interviews afgelegd worden. Hier vind je een overzicht van deze publicaties.

Lees meer actueel >

Informatiemateriaal

Voor de n=n campagne is allerlei materiaal ontwikkeld. Denk daar bij aan het statement, kaarten, een poster, het T-shirt, materiaal voor Facebook. Hier kun je deze bekijken, downloaden of aanvragen.

Lees meer... >