n=n

Een persoon met hiv met een onderdrukt virus kan hiv niet overdragen. De vereniging gaat deze boodschap het komend jaar verder actief uitdragen.

Statement over betekenis n=n

Niet Meetbaar = Niet Overdraagbaar
Een persoon met hiv met een onderdrukt virus kan het hiv niet overdragen. De vereniging draagt deze boodschap actief uit. Dit vinden wij belangrijk, want:

Lees meer... >

Video's vertellen over de impact n=n

In deze video's vertellen verschillende mensen wat de kennis over n=n voor hen betekent. Het laat zien dat n=n bijdraagt aan de gelijkwaardigheid, het geluk en erkenning van mensen met hiv. Het biedt handvatten waarmee mensen met hiv zichzelf kunnen empoweren.

Lees meer... >

FAQ - veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op vragen die over de campagne kunnen bestaan. Zoals: wat is niet-meetbaar, wat is het wetenschappelijke bewijs, geldt n=n alleen voor seksuele overdracht?

Lees alle FAQ's >

Actualiteiten

Tijdens de n=n campagne publiceert de vereniging artikelen, wordt de pers benaderd met berichten en zullen interviews afgelegd worden. Hier vind je een overzicht van deze publicaties.

Lees meer actueel >

Informatiemateriaal

Voor de n=n campagne is allerlei materiaal ontwikkeld. Denk daar bij aan het statement, kaarten, een poster, het T-shirt, materiaal voor Facebook. Hier kun je deze bekijken, downloaden of aanvragen.

Lees meer... >