Groepen

Binnen de vereniging zijn vrijwilligers actief voor een specifieke groep mensen met hiv. Zoals gezinnen, tieners, jongvolwassenen, homomannen, vrouwen, long-term survivors, heteromannen en mensen met een migratie-achtergrond. Hier vind je een overzicht en verwijzing naar de diverse groepen.

Positive Families zet zich in voor gezinnen die leven met hiv. Gezinnen waarin één of meerdere kinderen en/of ouders leven met hiv. Dus ook voor ouders, broertjes of zusjes die geen hiv hebben. Want: hiv binnen het gezin heeft gevolgen voor de hele familie.

Lees meer

The Young Ones is een groep jongeren van 11 tot en met 21 jaar. Kinder-hiv-consulenten houden zich intensief bezig met deze leuke, enthousiaste groep! Elk jaar worden er activiteiten georganiseerd, natuurlijk zonder ouders maar soms wel met broertjes/zusjes!

Lees meer

Jong Positief wil jongeren van 18 - 30 jaar die leven met hiv op de hoogte houden van voor hen belangrijke onderwerpen en natuurlijk ook van activiteiten. Heb je vragen, wil je contact met andere jongeren, bel dan met het Servicepunt.

Lees meer

Poz&Proud is er voor en door homomannen met hiv. Poz&Proud wil homomannen met hiv weerbaarder maken zodat ze open over hun hiv-status kunnen zijn. Hiv in de homoscene een gezicht geven en stigma’s rondom hiv bestrijden. Wij organiseren regelmatig activiteiten en hebben een actief en actueel blog.

Lees meer

Posidivas is een plek voor en door vrouwen met hiv. We willen je  inspireren en steunen in jouw leven met hiv, als dat is wat je nodig hebt. Je bent niet alleen. In Nederland leven meer dan 4.000 vrouwen met hiv. Samen staan we sterker en kunnen we ook veel plezier hebben.

Lees meer

De diversiteit van mensen die geconfronteerd worden met hiv is groot. Vanuit de vereniging en organisaties daarbuiten worden activiteiten, ondersteuning en informatie opgezet voor mensen met een migratie-achtergrond.

Lees meer

Long Term Survivors zijn mensen die hiv kregen vóór de komst van de combinatietherapie in 1996, maar ook die mensen die in de eerste jaren na 1996 de diagnose hiv kregen.

Lees meer

De groep Heteromannen komt op voor de belangen van heteromannen met hiv rond thema’s die voor hen belangrijk zijn. De groep organiseert ontmoetingsactiviteiten en biedt ondersteuning die empowerment en zelfredzaamheid stimuleert.

Lees meer