Amsterdam

In Amsterdam organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers wekelijks een lunch op woensdag. Schuif een keer aan!

Woensdagmiddaglunch Amsterdam

04/09/2024

De wekelijkse woensdagmiddaglunch is er voor mensen met hiv en hun naasten. Een groep enthousiaste vrijwilligers staat klaar om je te verwelkomen. Eet gezellig met elkaar, ontmoet bekenden en maak nieuwe vrienden. 

Lees verder >

Positive Yoga (door Poz&Proud)

Poz&Proud organiseert dit voorjaar in Amsterdam een nieuwe reeks Positive Yoga! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de lente in te gaan. 

Lees verder >

Welkom op de regiopagina van Amsterdam

In  Amsterdam is een groep vrijwilligers actief die wekelijks een Lunch op woensdag organiseren.

Lees verder >

Woensdagmiddaglunch

Wekelijks is er een woensdagmiddaglunch voor mensen met hiv en hun naasten.

Lees verder >

Dinsdagavonddiner

Elke derde dinsdag van de maand ben je welkom bij de Hiv Vereniging voor een heerlijk driegangendiner, bereid door een groep enthousiaste vrijwilligers. We kunnen nog wat handen gebruiken. Interesse? Neem hier een kijkje.

Lees verder >

De workshopreeks in Amsterdam

De Hiv Vereniging organiseert in Amsterdam een workshopreeks van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv in 2024 op maandagavond (Engelstalig) en op woensdagavond. Deelname is gratis! Houd de agenda in de gaten voor actuele startdata. 

Lees verder >

Aquarobics in warm water

In september beginnen de lessen ‘bewegen in warm water’ weer! De les bestaat uit een combinatie van aquarobics en pilates en zorgt ervoor dat je elke spier in je lichaam traint. Onder leiding van een fysiotherapeut doe je oefeningen in warm water, waardoor je minder merkt van de zwaartekracht.

Lees verder >

Blog

08 aug 2023

Poz&Proud organiseert ook dit najaar weer Positive Yoga! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de herfst in te gaan. 

Lees verder >

23 jan 2023

De Hiv Vereniging zoekt vrijwilligers voor de Woensdagmiddaglunch. Deze lunch is een activiteit van regio Amsterdam van Hiv Vereniging  en vindt plaats op de Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam. We zoeken een kok en medewerkers die helpen met de voorbereidingen en het opruimen.

Lees verder >

09 nov 2022

We gaan beginnen! Vanaf 9 november is er weer de wekelijkse woensdagmiddaglunch voor mensen met hiv en hun naasten. We beginnen met een wat simpele lunch maar breiden afhankelijk van het succes het assortiment uit. 

Lees verder >

18 mei 2021

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2020 van de regio Amsterdam.

Lees verder >

09 dec 2020

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Amsterdam voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Lees verder >

02 mrt 2020

Lunch op Woensdag en Diner op Dinsdag, respectievelijk wekelijks en tweewekelijks, voor mensen met hiv en hun betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomsten vindt er uitwisseling plaats over talloze aspecten van leven met hiv.

Lees verder >

03 feb 2020

De Lunch op Woensdag en het Diner op Dinsdag, respectievelijk wekelijks en tweewekelijks, is een ontmoetingsplek voor mensen met hiv en hun betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomsten vindt er uitwisseling plaats over talloze aspecten van leven met hiv.van leven met hiv.

Lees verder >

13 mei 2019

Lunch op Woensdag en Diner op Dinsdag, respectievelijk wekelijks en tweewekelijks, voor mensen met hiv en hun betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomsten vindt er uitwisseling plaats over talloze aspecten van leven met hiv.

Lees verder >

26 apr 2019

Vanwege corona en het vertrek van de coördinator hebben de lunches en het diner een tijd stilgelegen, maar......... we zijn bezig met het opnieuw opstarten van de lunches op de woensdagmiddag. Er is inmiddag een aardig groepje dat mee wil helpen, maar zoeken nog een 'echte' kok. Heb je interesse? Mail b.tempert@hivvereniging.nl 

Lees verder >

31 okt 2018

Elke regio en groep van de vereniging heeft een eigen werkplan voor 2019 geschreven. Deze plannen worden op de website gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten van een bepaalde groep of in hun regio. De plannen van Amsterdam: Lunch & Diner kun je hier bekijken.

Lees verder >