Amsterdam

In de stad Amsterdam is een groep vrijwilligers actief die wekelijks een Lunch op Woensdag en 1x in de twee weken een Diner op Dinsdag organiseren. Aan jou de keus om een keer aan te schuiven!

Lunch op Woensdag Amsterdam

25/04/2018

Amsterdam: Lunch op Woensdag. Vrijwilligers regelen wekelijks een goed verzorgde lunch in onze barruimte aan de Eerste Helmersstraat 17. Kom gezellig samen eten. De lunch start om 13.00 uur, de bar is open vanaf 12.30 uur. De kosten voor de lunch zijn € 4,00.

Lees verder >

Welkom op de regiopagina van Amsterdam

In de stad Amsterdam is een groep vrijwilligers actief die wekelijks een Lunch op Woensdag en 1x in de twee weken een Diner op Dinsdag organiseren. Elke woensdag ben je om 13.00 uur welkom voor de lunch, voor de data van het diner moet je de agenda in de gaten houden en je aanmelden.

Lees verder >

Lunch op Woensdag

Vrijwilligers regelen wekelijks een goed verzorgd, vers bereid lunchbuffet met warme en koude gerechten in onze barruimte aan de Eerste Helmersstraat 17 (behalve in juli en augustus).  Zo heb je de gelegenheid om gezellig samen te eten. Er zijn altijd vegetarische schotels aanwezig.

Lees verder >

Diner op Dinsdag

Het Diner op Dinsdag vindt om de twee weken plaats in onze gezellige barruimte op de Eerste Helmersstraat 17. Vrijwilligers bereiden en serveren een heerlijk driegangen-diner. De bar is open vanaf 17.30 uur en het voorgerecht wordt om 19.00 uur geserveerd.

Lees verder >

De workshopreeks in Amsterdam

De Hiv Vereniging organiseert in Amsterdam een workshopreeks van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv in het voorjaar van 2018, en wel op maandag- of woensdagavond.  Deelname is gratis! Deze reeks start op maandagavond 14 mei of woensdagavond 16 mei.

Lees verder >

Zwemmen/aqua-joggen in een besloten groep

Stichting Hivsporten Amsterdam organiseert in het revalidatiecentrum Reade, Overtoom 283 op maandag van 18.00 tot 19.00 uur een zwem | aqua-joggingles.

Lees verder >

Yoga voor hiv+ homomannen Tijgertje

Lichter, gelukkiger en sterker met yoga! Zin om na je hoofd en lijf eens flink aan te pakken? Waarom begin je niet met yoga? Elke donderdagavond van 19.30 - 21.00 uur is er in buurtcentrum De Boomsspijker (Recht Boomsloot 52) yoga voor homomannen met hiv en hun vrienden, georganiseerd door Tijgertje.

Lees verder >