Oost-Nederland

De laatste jaren vinden er diverse 'dagjes' plaats in de regio, georganiseerd door actieve vrijwilligers. Let op de agenda wanneer er iets bij jou in de buurt wordt gedaan, of reis een keer naar een andere plek om daar kennis te maken.

Welkom op de regiopagina van Oost-Nederland

De Hiv Vereniging is sinds jaar en dag actief in Oost-Nederland. Een groep enthousiaste vrijwilligers organiseert regelmatig activiteiten op wisselende locaties.

Lees verder >

Meewerken als vrijwilliger?

Je bent van harte welkom! Om mee te werken maakt het niet uit of je wel of geen hiv hebt. Het belangrijkste is dat vrijwilligers een warme betrokkenheid voelen met mensen met hiv/aids. Zou je graag willen meewerken als vrijwilliger om activiteiten in de regio op te zetten? Laat het ons weten en stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nieuwe, enthousiaste mensen zijn steeds weer nodig!

Lees verder >

Persoonlijk contact

Voor mensen met hiv die contact willen met iemand anders die leeft met hiv, kan het Servicepunt een overzicht geven van de mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor ontmoeting en ondersteuning.

Lees verder >

Blog

10 juli 2023

Regio Oost-Nederland heeft in 2022 drie zgn. 'Dagjes' georganiseerd. Lees hierover in het jaarverslag dat regiocoördinator Jorgos schreef. Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds welkom. 

Lees verder >

04 juli 2023

Vrijwilliger Bram van de Hiv Vereniging Regio Oost doet verslag van het Dagje Nijmegen dat op een snikhete junidag plaatsvond. Stigma is het thema dat besproken wordt: 'Ineens staken vrienden een hand naar voren ter begroeting, om maar niet te dichtbij te hoeven komen.'

Lees verder >

23 jan 2023

Op zaterdag 10 december 2022 werd er door de Hiv Vereniging regio Oost-Nederland een dag georganiseerd in Arnhem met deze keer als thema n=n  (niet meetbaar = niet overdraagbaar).

Lees verder >

21 juni 2022

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2021 van de regio Oost-Nederland. Het volledige jaarverslag van 2021 vind je hier.

Lees verder >

11 apr 2022

Na een periode van elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten was het eindelijk zover. Ons Dagje Enschede op 9 april in De Creatieve Huiskamer in een herenhuis aan de rand van Roombeek.

Lees verder >

25 nov 2021

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Oost-Nederland voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2022 vind je hier.

Lees verder >

18 mei 2021

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2020 van de regio Oost-Nederland.

Lees verder >

09 dec 2020

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Oost-Nederland voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Lees verder >

10 sept 2020

De Hiv Vereniging is een actieve organisatie die strijdt voor onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid van alle mensen met hiv in Nederland. De regio Oost-Nederland is een onderdeel van de vereniging en vertegenwoordigt mensen met hiv en hun naasten in het Oosten van het land (regio Overijssel en Gelderland). De groep organiseert ontmoetingsactiviteiten, zoekt en verspreidt informatie over hiv en verbindt mensen uit de regio met elkaar en met de rest van de vereniging.

Lees verder >

02 mrt 2020

Voor de regio oost was 2019 een afwisselend jaar. Vier zogeheten “Dagjes” en een flinke verandering in het team. In het afgelopen jaar zijn er liefst 4 “Dagjes” georganiseerd om zoveel mogelijk mensen te bereiken in het grote aandachtsgebied van de regio: Enschede, Deventer, Zutphen en nog een keer Enschede.

Lees verder >