Welkom op de regiopagina van Oost-Nederland

In de provincie Gelderland is de Hiv Vereniging jarenlang actief geweest. Begin april 2018 heeft de groep vrijwilligers afscheid genomen en is voor de laatste keer het hiv-café geweest. Momenteel zijn er geen activiteiten gepland. Wel gaat een nieuwe groep vrijwilligers activiteiten in Oost-Nederland opzetten.

Zo was er op 23 juni een ontmoetingsmiddag in Deventer. Vanaf 14.00 uur ontmoetten 25 mensen elkaar in De Fermerie, Muggeplein 9. Een leuke locatie, net buiten het centrum van de stad.

Contact

Het Servicepunt van de Hiv Verenging is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 020 - 689 25 77. Bereikbaar op: ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur. Of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.