Stel je vraag aan het Servicepunt

Servicepunt - voor vragen over leven met hiv. Maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77.

Let op!
Het Servicepunt is in augustus geopend op ma-di-do tijdens de middagen van 14.00 tot 18.00 uur. De avonden zijn we gesloten.
In de week van 13 augustus is de Hiv Vereniging - en daarmee ook het Servicepunt - in zijn geheel gesloten. Vanaf september is het Servicepunt weer geopend op de gebruikelijke openingsdagen en tijden: ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur.

Ervaringsdeskundige vrijwilligers staan je te woord en helpen je om vanuit verschillende invalshoeken naar vragen en onderwerpen te kijken. Je kunt hier online je vraag stellen. Neem je liever contact op per e-mail? Stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onderwerp(*)

Omschrijf kort en bondig je hiv-gerelateerde vraag.(*)
Stel je vraag

Leg kort en duidelijk je vraag en de situatie uit en geef aan wat je van het Servicepunt verwacht.
Tekens 0 / 300.

Je naam

E-mailadres(*)
Voer je e-mailadres in.

Telefoonnummer(*)
Voer je telefoonnummer in

Kan voicemail ingesproken worden?(*)
Maak een keuze

ik ben geen robot(*)

Het Servicepunt zal binnen drie dagen contact opnemen.

Meer over het Servicepunt

Lees hier meer over het aanbod van het Servicepunt.