Rotterdam, Rijnmond

Verschillende organisaties zijn actief in deze regio. Een groep zet elke twee maanden de Hiv+Borrel op de kaart. Verder kun je aanschuiven bij een diner en ondersteuning vinden rondom chemsex.

Hiv+Borrel Rotterdam

26/07/2024, Rotterdam, Rijnmond

In Rotterdam organiseert een team vrijwilligers elke twee maanden een borrelavond voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom. Van 20.00 - 24.00 uur, Locatie: Café op Schiedamsesingel 173, 3012 BB Rotterdam. Vrijdag 26 juli heten we je weer van harte welkom.

Lees verder >

Activiteiten in Rotterdam

In Rotterdam organiseren een actieve groep en de organisaties Stichting Mara en Humanitas regelmatig activiteiten voor mensen met hiv en hun vrienden, partners en familie. De agenda geeft een actueel overzicht. 

Lees verder >

Zomerbarbecue in het Kralingse Bos

Kom je ook naar de zomerbarbecue van Stichting Mara in het Kralingse Bos?!  Het kost maar €5. Aanmelden kan tot uiterlijhk 16 augustus.

Lees verder >

Diner op de Schiedamsesingel

Elke eerste en derde vrijdag van de maand organiseert Stichting Mara een maaltijd voor mensen met hiv in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het driegangendiner bij het COC Rotterdam.

Lees verder >

Hiv+Borrel

In Rotterdam organiseert een team vrijwilligers elke twee maanden een borrelavond voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

Lees verder >

Start Workshopreeks in Rotterdam voorjaar 2022

De Hiv Vereniging organiseert de workshopreeks in Rotterdam, zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis en de workshop start komend voorjaar, de data zijn nog niet bekend.

Lees verder >

Meet The Group

The Group is een ontmoetingsplek waar jonge (msm) mannen van verschillende culturele achtergronden die leven met hiv hun gevoelens, angsten en hoop voor de toekomst zonder (voor)oordeel kunnen bespreken. Je bent van harte welkom bij Stichting Mara. Wil je meer informatie, neem dan contact op.

Lees verder >

Groepsbijeenkomst voor transvrouwen met hiv

Vanaf woensdag 23 februari 2022 organiseert Stichting Mara om de twee weken een groepsbijeenkomst voor transvrouwen met hiv. Het doel van de groep is verbinding te maken en van elkaar te leren.

Lees verder >

Blog

12 nov 2018

Nét op tijd klaar voor Wereld Aids Dag 2018, ligt de Rotterdamse Hiv Gids klaar als handzaam boekje, gemaakt door Stichting Hiv Portaal Rotterdam. Hulpverleners noemen het een "sociale kaart", maar wij noemen het gewoon een gids.

Lees verder >