Rotterdam, Rijnmond

Verschillende organisaties zijn actief in deze regio. Een groep zet elke twee maanden de Hiv+Borrel op de kaart. Verder kun je aanschuiven bij een diner en meedoen aan de eetgroep Healthy Living.

Diner op de Schiedamsesingel

22/11/2019

Elke vrijdag organiseert St Mara eten voor mensen met hiv in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het diner op Schiedamsesingel 173, naast de voormalige locatie Café Praag.

Lees verder >

De week van Wereld Aids Dag 2019

Tijdens de week van Wereld Aids Dag in Rotterdam, van vrijdag 22 november tot en met vrijdag 6 december 2019, is er aandacht voor hiv bij tal van publieksactiviteiten.

Lees verder >

Activiteiten in Rotterdam

In Rotterdam organiseren een actieve groep en de organisaties Stichting Mara en Humanitas regelmatig activiteiten voor mensen met hiv en hun vrienden, partners en familie.

Lees verder >

Diner op de Schiedamsesingel

Elke vrijdag organiseert Stichting Mara eten voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het diner op Schiedamsesingel 173, naast de voormalige locatie Café Praag.

Lees verder >

Hiv+Borrel

In Rotterdam organiseren we elke twee maanden borrelavonden voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

Lees verder >

Koffieochtend Humanitas

Elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot12.00 uur ben je welkom op de koffieochtend van Bureau hiv hulpverlening bij Stichting Humanitas.

Lees verder >

Blog

12 nov 2018

Nét op tijd klaar voor Wereld Aids Dag 2018, ligt de Rotterdamse Hiv Gids klaar als handzaam boekje, gemaakt door Stichting Hiv Portaal Rotterdam. Hulpverleners noemen het een "sociale kaart", maar wij noemen het gewoon een gids.

Lees verder >