Hiv+Borrel

In Rotterdam organiseert een team vrijwilligers elke twee maanden een borrelavond voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

HB2019 A6 Flyer2019 VoorAchter 250De avonden staan in het teken van ontmoeting. Er zijn geen vaste of verplichte thema's. Het is vooral een relaxte plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en nieuwe vrienden maken.

Hiv discrimineert niet. De Hiv+Borrels zijn open voor mannen en vrouwen van alle verschillende achtergronden, voorkeuren en leeftijden.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Nieuwkomers krijgen een gratis welkomstdrankje. Je herkent de vrijwilligers aan hun rode t-shirt.

Tijd, plaats: Van 20:00-24:00 uur, in COC-cafe Schiedamsesingel 173, 3012 BB Rotterdam.

Publieke web- en Facebookpagina

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de facebookpagina's of website van de HivBorrel. Daar lees je altijd de laatste info en eventuele veranderingen: www.hivborrelrotterdam.nl of de Facebook-pagina hivborrelrotterdam.
Voor vragen kun je de Hiv+Borrel rechtstreeks benaderen via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze informatie is nuttig