Diner op de Schiedamsesingel

Elke vrijdag organiseert Stichting Mara eten voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Alleen nu vanwege de corona-maatregelen even niet. De ruimte is te klein en er wordt gezocht naar alternatieven. Je bent hopelijk snel weer van harte welkom bij het diner op Schiedamsesingel 173, naast de voormalige locatie Café Praag, of elders.

De Schiedamsesingel bevindt zich in het centrum, vlakbij metrostation Leuvenhaven. Iedere vrijdagmiddag vanaf 17.30 uur is er tijd voor een gesprek en een kop koffie. Vrijwilligers van Stichting Mara ontvangen iedereen op een gastvrije manier en luisteren naar de verhalen van bezoekers.Daarnaast kan er gegeten worden. De vrijwillige kok bereidt iedere keer een heerlijke en gevarieerde maaltijd. Het diner begint om 18.00 uur. Je kunt je voor dit diner (tot 13.00 uur) telefonisch opgeven: 06 - 266 26 893 of stuur een sms-bericht.