Haaglanden, Leiden

Actieve vrijwilligers organiseren wekelijks een lunch. Zo bieden zij de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ondersteuning te geven. Daarnaast worden losse activiteiten georganiseerd zoals een zomer-barbecue.

Woensdag Lunch Den Haag

08/12/2021, Haaglanden, Leiden

Den Haag: De woensdag-lunch van 8 december 2021 wordt gehouden in het gebouw van COC Haaglanden, Scheveningseveer 7, Den Haag. Er is een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd, aanmelden is noodzakelijk.

Lees verder >

Welkom op de regiopagina Haaglanden, Leiden e.o.

In de regio Haaglanden - Leiden e.o is een aantal vrijwilligers actief die zich inzet voor het bevorderen van het onderling contact en ondersteuning van mensen met hiv. Daarvoor zetten zij verschillende activiteiten op, zelfstandig of in samenwerking met anderen.

Lees verder >

Woensdag Lunch

De woensdag lunch bij COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 in Den Haag gaat weer van start. De lunch zal voorlopig één keer in de 2 weken gehouden worden (in de oneven weken). Er is dan weer een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd, aanmelden is noodzakelijk.

Lees verder >

De workshopreeks in Leiden: volgende reeks is in voorjaar 2022

De najaarsreeks is van start gegaan. Voorjaar 2022 organiseert de Hiv Vereniging in Leiden weer een workshopreeks van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis! De data van de workshop zijn nog niet bekend. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Servicepunt.

Lees verder >

Nieuwsbrief

De regio Haaglanden, Leiden e.o. brengt met regelmaat een digitale nieuwsbrief (pdf) uit. Wil je de nieuwsbrief per e-mail ontvangen meld je dan aan via de nieuwsbriefaanmeldmodule in de blauwe balk, bijna onderaan deze pagina.

Lees verder >

Blog

01 dec 2021

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Haaglanden, Leiden voor het jaar 2022. Het complete werkplan van 2022 vind je hier.

Lees verder >

18 mei 2021

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2020 van de regio Haaglanden, Leiden e.o.

Lees verder >

09 dec 2020

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Haaglanden voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Lees verder >

02 mrt 2020

Met een wekelijkse lunch biedt regio Haaglanden, Leiden e.o een vaste activiteit die mensen de mogelijkheid geeft regelmatig anderen te ontmoeten.

Lees verder >

25 feb 2020

Regio Haaglanden organiseert in 2020 drie soorten sociale activiteiten. Te weten: Inlooplunch in het COC Café in Den Haag, de Zomer-barbecue in de tuin van het stadsklooster en een avondactiviteit met Film & Diner. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en sociaal. 

Lees verder >

11 dec 2019

Van 19 november tot 6 december 2019 was de expositie 'hiv en aids: geschiedenis, stigma, taboe en toekomst' te bekijken in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Geïnspireerd op een soortgelijke tentoonstelling van het Stadsarchief in Amsterdam in 2018 ter gelegenheid van de Wereld Aids Conferentie die daar toen gehouden werd.

Lees verder >

10 dec 2019

Anneke van IJperen, hiv-/aidsverpleegkundige van het eerste uur, ontving vrijdag 29 november 2019 de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Haagse locoburgemeester Kavita Parbhudayal reikte de onderscheiding uit op het symposium ter ere van Anneke’s aanstaande afscheid.

Lees verder >

14 mei 2019

Regio Haaglanden organiseerde in 2018 zes verschillende sociale activiteiten. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en empowerend.

Lees verder >

12 nov 2018

Als het aan Liesbeth had gelegen, dan had ze hier niet gestaan. “Laat mij maar gewoon mijn ding doen, al die aandacht: verschrikkelijk.” Maar ja, het lag niet aan Liesbeth, het lag aan Stichting Buddy Netwerk.

Lees verder >

31 okt 2018

Elke regio en groep van de vereniging heeft een eigen werkplan voor 2019 geschreven. Deze plannen worden op de website gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten van een bepaalde groep of in hun regio. De plannen van regio Haaglanden, Leiden e.o. kun je hier bekijken.

Lees verder >