Haaglanden, Leiden

Actieve vrijwilligers organiseren wekelijks een lunch. Zo bieden zij de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ondersteuning te geven. Daarnaast worden losse activiteiten georganiseerd zoals een zomer-barbecue.

Woensdag Lunch Den Haag

25/09/2019, Haaglanden, Leiden

Den Haag: De woensdag-lunch wordt gehouden bij COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 in Den Haag. Er is een inloop vanaf 12.00 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd.

Lees verder >

Welkom op de regiopagina Haaglanden, Leiden e.o.

In de regio Haaglanden - Leiden e.o is een aantal vrijwilligers actief die zich inzet voor het bevorderen van het onderling contact en ondersteuning van mensen met hiv. Daarvoor zetten zij verschillende activiteiten op, zelfstandig of in samenwerking met anderen.

Lees verder >

Woensdag Lunch

Op woensdag is er een lunch die nu nog het Stadsklooster, Westeinde 101, Den Haag wordt gehouden, vanaf september verhuist de lunch naar COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 in Den Haag. Er is een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd.

Lees verder >

De workshopreeks in Leiden start in september

De Hiv Vereniging organiseert dit voorjaar in Leiden een workshopreeks van zes bijeenkomsten voor mensen met hiv. Deelname is gratis! De data van de workshop zijn donderdag 26-9, 3-10, 17-10, 24-10, 7-11 en 14-11 2019. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Servicepunt.

Lees verder >

Nieuwsbrief

De regio Haaglanden, Leiden e.o. brengt met regelmaat een digitale nieuwsbrief (pdf) uit. Wil je de nieuwsbrief per e-mail ontvangen meld je dan aan via de nieuwsbriefaanmeldmodule.

Lees verder >

Blog

14 mei 2019

Regio Haaglanden organiseerde in 2018 zes verschillende sociale activiteiten. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en empowerend.

Lees verder >

12 nov 2018

Als het aan Liesbeth had gelegen, dan had ze hier niet gestaan. “Laat mij maar gewoon mijn ding doen, al die aandacht: verschrikkelijk.” Maar ja, het lag niet aan Liesbeth, het lag aan Stichting Buddy Netwerk.

Lees verder >

31 okt 2018

Elke regio en groep van de vereniging heeft een eigen werkplan voor 2019 geschreven. Deze plannen worden op de website gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten van een bepaalde groep of in hun regio. De plannen van regio Haaglanden, Leiden e.o. kun je hier bekijken.

Lees verder >

25 okt 2018

Woensdag 24 oktober was de Wethouder Bert van Alphen met zijn assistente Ankie Pastoors aanwezig bij de lunch. De wethouder is betrokken bij mensen met hiv en wilde graag van henzelf horen hoe het nu met hen gaat.

Lees verder >

11 sept 2018

Woensdag 25 juli 2018 was het zo ver, we gingen met een bus vol mensen vanuit Rotterdam naar Amsterdam om de geweldige sfeer op Aids2018 te proeven. Onderweg zijn we gestopt in Den Haag om nog acht personen, die verbonden zijn aan de Hiv Vereniging, op te halen.

Lees verder >

06 aug 2018

Voor mij begon deze Internationale Aids Conferentie met de opening van de tentoonstelling Aids in Amsterdam waarbij Roel Coutinho en Dolly Bellefleur ons even terugzette in de tijd. Alle stigma rond hiv waar we nu en in de toekomst mee zullen blijven worstelen vind zijn oorsprong in dit begin. Bijna onwerkelijk voor hen die dit niet hebben meegemaakt, maar een blijvend litteken bij velen die daar wel bij waren zoals ik.

Lees verder >

15 mei 2018

De hele maand mei 2018 is de expositie Seks? Nâh èn!  te bekijken in de Haagse Hogeschool. Heb je de expostie vorig jaar in het Stadhuis gemist? Dan heb je nu weer een kans. Je vind de expositie op de 1e verdieping in de gang naar de leslokalen. Daar zijn ook de Boomerangkaarten te zien. Je mag een kaart meenemen als je de enquête over deze expositie hebt ingevuld.

Lees verder >

07 mei 2018

Om de twee maanden vindt bij de GGD Den Haag overleg plaats tussen professionele organisaties in de hiv-zorg en preventie in Haaglanden. De Hiv Vereniging regio Haaglanden is een actieve partij in dit overleg. Het is ook een kweekvijver voor verschillende ideeën en initiatieven.  De boomerangkaarten I Save Sexs en de expositie Seks? Nâh èn! zijn dar voorbeelden van.

Lees verder >

01 mei 2018

Regio Haaglanden organiseerde in 2017 drie soorten sociale activiteiten. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en sociaal.

Lees verder >

19 apr 2018

LUMC, HMC Westeinde en Hagaziekenhuis organiseerden in samenwerking met de Hiv Vereniging regio Haaglanden, een informatiemiddag voor mensen met een hiv-infectie op zaterdagmiddag 7 april 2018.

Lees verder >