Blog

De groep Heteromannen komt op voor de belangen van heteromannen met hiv rond thema’s die voor hen belangrijk zijn. De groep organiseert ontmoetingsactiviteiten en biedt ondersteuning die empowerment en zelfredzaamheid stimuleert.

De groep Heteromannen blijft een aandachtspunt voor de vereniging. In 2019 is het niet gelukt om heteromannen bij elkaar te krijgen en heeft de coördinator zijn functie neergelegd. In 2020 gaan we dus kijken hoe we nieuwe invulling kunnen geven aan deze groep.

Lees meer... >

De sectie Heteromannen bestaat sinds mei 2017 en realiseert zich dat een lange-termijnaanpak alleen succesvol ontwikkeld kan worden als dat wordt gedaan door diezelfde heteromannen, ondersteund door medewerker Community netwerk en samenwerking met de sectie Posidivas. Er is nu een bestuurslid en een groepscoördinator.

Lees meer... >

Elke regio en groep van de vereniging heeft een eigen werkplan voor 2019 geschreven. Deze plannen worden op de website gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten van een bepaalde groep of in hun regio. De plannen van de heteromannen kun je hier bekijken.

Lees meer... >

De oprichting van de sectie Heteromannen werd in mei 2017 goedgekeurd door de ALV. Er is een goede samenwerking met de groep Posidivas in het organiseren van activiteiten waarbij zowel heteromannen als vrouwen welkom zijn.

Lees meer... >