Welkom op onze (her)nieuw(d)e blog

Gepubliceerd: 26 maart 2021

Vanaf 1 april 2021, en dat is geen grap, gaan we verder onder de paraplu van de Hiv Vereniging. Vrijwel vanaf het begin van Poz&Proud in 2006 hebben we een eigen website gehad en onderhouden. Vanuit de Vereniging kwam vorig jaar de wens om alle groepen en regio's op één site onder te brengen. Hiertegen hadden we nogal wat bedenkingen. We houden van onze vrijheid en wilden niet in het gareel lopen van de Hiv Vereniging. En we hadden er met name moeite mee dat we niet zouden kunnen zeggen en doen wat we wilden zonder dat het eerst via de Hiv Vereniging zou moeten lopen.

We kunnen jullie gerustellen dat dit niet gebeurd. We hebben de toezegging dat we hier kunnen blijven doen wat we altijd deden op onze eigen site, zonder inmenging van de Vereniging, of dat de Vereniging zou (moeten) instemmen met de inhoud op de website en in de posts.

En hoewel we ook moeite hebben dat we ons eigen (fraaie) logo niet kunnen gebruiken in de kop van deze website, blijven we het op andere plaatsen wel gebruiken, zoals onze t-shirts, flyers, vlaggen en banners, enz., enz. Onze domeinnaam blijft ook in gebruik -als doorverwijzing naar deze pagina-, evenals onze emailadressen.

Een ander voordeel is dat informatie die gedeeld wordt door de Hiv Vereniging en voor iedereen met hiv is bestemd, zoals veel informatie over medicatie en wetenschappelijke onderzoeken, niet ook nog eens een keer via Poz&Proud wordt gedeeld. De nadruk zal dus meer komen te liggen op ontmoeting en onze activiteiten, die je kan terug vinden onder de 'agenda' tab hier op de pagina. Verder blijven we als vanouds berichten over specifieke homomannen thema's.

Wil je je inzetten voor Poz&Proud? We horen graag van je! We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken als gastheer op onze borrels, (mede)organiseren van onze activiteiten, meehelpen bij de brunches, optuigen van de Pride Boot, schrijven voor de website, enz. Ook zijn we nog op zoek naar een derde lid van onze kerngroep, zeg maar het bestuur van Poz&Proud. Hiervoor is het handig dat je in (de buurt van) Amsterdam woont. Je reactie graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze informatie is nuttig