Poz&Proud

Poz&Proud is er voor en door homomannen met hiv. Poz&Proud wil homomannen met hiv weerbaarder maken zodat ze open over hun hiv-status kunnen zijn. Hiv in de homoscene een gezicht geven en stigma’s rondom hiv bestrijden. Wij organiseren regelmatig activiteiten en hebben een actief en actueel blog..

Poz&Proud CD4-borrel bij J&D Amersfoort

02/04/2023

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 2 april zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees verder >

Positive Yoga

Terug van weggeweest, positive yoga! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in 10 lessen energiek en ontspannen de winter door te komen. Vanaf 21 november.

Lees verder >

Poz&Proud infomiddag HIV & LEEFTIJD

Op zondag 13 november organiseert Poz&Proud HIV & LEEFTIJD, een gratis toegankelijke infomiddag voor en over jong en oud in het vernieuwde Betty Asfalt Complex. Hoe ziet je toekomst met hiv (of zelfs zonder hiv) eruit? Hoe is het om oud of juist jong te zijn als je hiv-positief bent?

Lees verder >

Welkom bij Poz&Proud

Poz&Proud, de sectie voor homomannen van de Hiv Vereniging, is in 2006 om een viertal redenen opgericht: weerbaar maken; hiv in de scene een gezicht geven; stigma aankaarten en hiv normaliseren.

Lees verder >