Poz&Proud

Poz&Proud is er voor en door homomannen met hiv. Poz&Proud wil homomannen met hiv weerbaarder maken zodat ze open over hun hiv-status kunnen zijn. Hiv in de homoscene een gezicht geven en stigma’s rondom hiv bestrijden. Wij organiseren regelmatig activiteiten en hebben een actief en actueel blog.

Poz&Proud vaart mee met Canal Parade: 'TOGETHER!'

03/08/2024

'Together' is het thema van Queer & Pride Amsterdam 2024, en dat geldt zeker ook voor Poz&Proud. Want dit jaar vieren we hoe effectief de hiv-gemeenschap samen met voorvechters van PrEP, hiv-zorgprofessionals en onderzoekers naar genezing bijdragen aan de afname van het aantal nieuwe hiv-infecties.

Lees verder >

Inschrijving Poz&Proud Canal Parade 2024

De inschrijving voor de Canal Parade 2024 is geopend! 

Lees verder >

Positive Yoga in 2024

Positive Yoga is van start gegaan! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de lente in te gaan. Er zijn nog een paar plekken over en aansluiten is nog mogelijk vanaf 12 februari. Geef je nu nog op bij het servicepunt. 

Lees verder >

Welkom bij Poz&Proud

Poz&Proud, de sectie voor homomannen van de Hiv Vereniging, is in 2006 om een viertal redenen opgericht: weerbaar maken; hiv in de scene een gezicht geven; stigma aankaarten en hiv normaliseren.

Lees verder >