Werkplan 2022 Long Term Survivors

Gepubliceerd: 06 december 2021

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de Long Term Survivors voor het jaar 2022. Het complete werkplan van 2022 vind je hier.

De groep Long Term Survivors organiseert activiteiten voor mensen die langer dan 20 jaar leven met hiv en hun naasten. De leeftijd varieert van eind 40 tot inmiddels in de 80 jaar. De groep is actief via hun eigen websitedeel, nieuwsbrief (meer dan 200 adressen), facebookpagina (276 volgers) en een geheime facebookgroep (110 leden).

Coronavirus

Alle activiteiten zijn wegens de coronamaatregelen onder voorbehoud. In onze planning en begroting gaan we ervan uit dat vanaf voorjaar 2022 ook fysieke bijeenkomsten weer mogelijk zijn. Culturele activiteiten zoals film en toneel zullen in ieder geval kunnen, met een klein aantal deelnemers. Aids Memorial, Long Term Survivors Awareness Day en Pride zouden net als in 2021 desnoods ook weer virtueel kunnen plaats vinden.

Lunches

In het jaar 2022 worden weer (als de coronamaatregelen het toelaten) verschillende lunches georganiseerd. Deze worden zo’n vier keer per jaar gehouden op het landelijk kantoor van de vereniging. In 2022 wordt er ook gekeken of deze activiteit in het zuiden en noorden van het land kan worden georganiseerd.

Publieke zichtbaarheid

Door onder andere deel te nemen als een herkenbare en zichtbare groep tijdens activiteiten zoals Pride Walk, wordt de publieke zichtbaarheid vergroot en daarmee bijgedragen aan destigmatisering van hiv. Tot slot wordt er in 2022 ook outreach gedaan naar mensen met hiv door heel het land om binding in de groep te versterken.  

Wil jij je inzetten als vrijwilliger voor Long Term Survivors of heb je vragen over leven met hiv? Neem dan contact op met het Servicepunt. Het Servicepunt is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze informatie is nuttig