Ontmoeting en publieke zichtbaarheid in 2020

Gepubliceerd: 03 februari 2020

De groep Long Term Survivors (LTS) organiseert activiteiten voor mensen die langer dan 20 jaar leven met hiv en hun naasten. De leeftijd van LTS varieert van in de 40 tot in de 80 jaar.

longterm awareness day 250Kennismaken, uitwisselen, informeren, empowerment staan centraal bij onderlinge ontmoetingsactiviteiten. Er komt een gevarieerd aanbod waarbij soms de nadruk ligt op informeren, een andere keer heeft een cultureel groepsuitje de nadruk. Maar altijd staat het sociale aspect en de uitwisseling centraal. Nieuw in 2020 zijn lichamelijke activiteiten.

Te verwachten is viermaal het aanbod van een lunch/brunch in Amsterdam, waar iedere keer een speciale invulling aan wordt gegeven. Daarnaast wordt ook aansluiting gezocht bij regio-activiteiten in het zuiden en noorden van het land.

Jaarlijks zijn er vaste, belangrijke momenten waaraan LTS aandacht besteed, zoals True Colors, Candlelight memorial (17 mei 2020), LTS Awareness Day (5 juni 2020) en Rainbowmarket, dit om geschiedenis te borgen en de community hierbij te betrekken.

LTS op facebook: www.facebook.com/hivlongterm (meer dan 250 followers)
Daarnaast is er een geheime Facebookgroep met meer dan 110 leden - stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je tot die groep toegelaten wilt worden!

Deze informatie is nuttig