Hiv+Borrel Rotterdam

Datum 28 januari 2022

Elke 2 maanden de positiefste borrel van Rotterdam - een borrel voor mensen met hiv en hun direct betrokkenen. De avonden staan in het teken van ontmoeting. Aanvang: 20.00 uur, Locatie: Café op Schiedamsesingel 173, 3012 BB Rotterdam. Vrijdag 28 januari heten we je weer van harte welkom.

De HivBorrel Rotterdam is en blijft niet voor niks "de positiefste borrel van Rotterdam en wijde omstreken". Met weer de relaxt, informele, laagdrempelige en vertrouwde café-sfeer. Het is de plek waar mensen ervaringen uit kunnen wisselen, kunnen netwerken of nieuwe vrienden maken.

Praktisch vanwege coronamaatregelen

We mogen weer méér dan 12 gasten ontvangen, maar mogen niet stampvol. Daarom voorlopig alleen voor mensen met hiv en hun partners. De horeca moet zich aan regels houden. Wij ook. Zonder QR (gevaccineerd / genezen / getest) en zonder aanmelding kun je dus niet naar binnen.

Dus:

  • Meld je aan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Neem je QR-code mee (corona-check app)

Kom je voor het eerst? Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat je altijd met iemand een praatje kunt maken. En er staat een gratis drankje voor je klaar. 

Locatie: Café, Schiedamsesingel 173, 3012 BB Rotterdam.
Aanvang: 20:00 uur (sluiting: 24.00 uur)
Meer info: website: www.hivborrelrotterdam.nl en op Facebook: facebook.com/HivBorrelRotterdam.

Deze informatie is nuttig