Dagje Enschede

Datum 10 oktober 2020

Op zaterdag 10 oktober 2020 is er van 14.00 -15.30 uur een bijeenkomst in Enschede met als thema “Gezond ouder worden met hiv”. Een informatieve en gezellige middag voor mensen met hiv en hun naasten.

Een middag om met elkaar ervaringen te delen over het leven met hiv en informatie te krijgen over “Gezond ouder worden met hiv”. Enschede is de grootste stad van het oosten van ons land. Omgeven door natuur kun je in Enschede heerlijk winkelen, het mooie Rijksmuseum Twenthe bezoeken maar ook genieten van een kop koffie of thee op de oude markt. Genoeg te doen voor een leuke verdere invulling van de dag.

Toegang tot het “Dagje Enschede” is gratis.

14.00 - 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
14.30 - 14.40 uur: Kort voorstelrondje
14.40 - 15.25 uur: Gezond ouder worden met hiv
15.25 - 15.30 uur: Afsluiting

De Creatieve Huiskamer
Noorderhagen 36
7511 ES Enschede

Kom je van ver met het openbaar vervoer, dan kan het lonen om treinreiziger.nl te checken voor goedkope treinkaartjes. Vanaf station Enschede is het 5 minuten lopen naar De Creatieve Huiskamer.
Kom je met de auto dan is het raadzaam even te kijken op www.enschede.nl/parkeren-vervoer-bereikbaarheid/parkeren.

Aanmelden

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. In verband met covid-19 is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en uiteraard worden tijdens deze bijeenkomst de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.
Aanmelden kan via het Servicepunt van de Hiv Vereniging. Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 22.00 uur op telefoonnummer: 020 - 689 25 77. Of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vemelding van je naam, met hoeveel mensen je komt en Dagje Enschede.

De Hiv Vereniging zet zich in voor gelijke behandeling van mensen met hiv. In elke situatie, op elk moment. Zij geven informatie, zorgen voor uitwisseling, behartigen de belangen voor mensen met hiv en bieden ondersteuning.