Q&A: hoe zit het met hiv-zorg voor mensen uit Oekraïne?

Gepubliceerd: 14 april 2022

Door de oorlog in Oekraïne vluchten er veel mensen naar Nederland. Onder deze groep zijn er ook mensen met hiv. De Hiv Vereniging is er voor alle mensen met hiv in Nederland, dus ook voor deze groep. In deze blog geven we de laatste informatie voor vluchtelingen met hiv uit Oekraïne in Nederland.

Laatst geüpdatet op 14 april 2022

Щоб отримати інформацію українською мовою, натисніть тут. Want this information in English? Click hereХотите эту информацию на русском языке? кликните сюда

Nog vragen?
Neem dan contact op met het Servicepunt van de Hiv Vereniging via 020 - 689 25 77 (maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot 22:00) of stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..