2019: Uitwisseling over talloze aspecten van leven met hiv

Lunch op Woensdag en Diner op Dinsdag, respectievelijk wekelijks en tweewekelijks, voor mensen met hiv en hun betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomsten vindt er uitwisseling plaats over talloze aspecten van leven met hiv.

wil champagne 250Een veilige omgeving waar mensen met hiv tijdens een lekkere maaltijd gelijkgestemden kunnen ontmoeten en een luisterend oor vinden. In 2019 is er in totaal 38 x een lunch georganiseerd met totaal 676 bezoekers, gemiddeld 18 personen per keer. En 21 keer is het diner uitgeserveerd met in totaal 517 bezoekers, gemiddeld 25 personen per keer!

Het is een succesvol jaar geweest met vooral bij het diner veel nieuwe gezichten waaronder ook meer jongeren die het pad weten te vinden. Het diner en de lunch werd gedragen door vrijwilligers, waarbij kokkin Marion haar specialiteit, wat het nagerecht is, hartveroverend maakte. Kok Mark bloeide op met deze inspiratie. Het kerstdiner als sluitstuk was onovertreffelijk. Bij deze dank natuurlijk aan het hele team vrijwilligers.

 

Deze informatie is nuttig