Dinsdagavonddiner in Amsterdam

Datum 21 mei 2024

Elke derde dinsdag van de maand ben je welkom bij het Dinsdagavonddiner in Amsterdam. Schuif aan voor een heerlijk driegangenmenu voor slechts €10. Aanmelden via het Servicepunt.

Terug van weggeweest

Een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers, inclusief een paar oudgedienden o.l.v. coördinatoren Hans C. en Trees verzorgt elke derde dinsdga van de maand een heerlijk driegangendiner in het pand van de Hiv Vereniging in amsterdam. Met een lekker drankje erbij en een hoop gezelligheid met leuke mensen. Het hoofdgerecht is afwisselend vlees of vis én er is altijd een vegetarische variant.

Je betaalt slechts €10 (let op: alleen cash!) per persoon voor het diner. De drankjes reken je apart af bij de bar, die vanaf 18.30 uur (start inloop) is geopend. Rond 19.00 uur gaan we aan tafel en wordt het voorgerecht geserveerd. De bar sluit om 22.30 uur.

Aanmelden (noodzakelijk)

Meld je aan via het Servicepunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Servicepunt is ook telefonisch bereikbaar op 020 689 25 77 (ma - di - do van 14.00 - 22.00 uur). Of stuur een appje naar 06 45 99 42 19.
Bij de bar ligt een inschrijfformulier waarop je je alvast kunt inschrijven voor de volgende editie.

Alles op een rij

  • Wat: Dinsdagavonddiner (elke derde dinsdag van de maand)
  • Wanneer: 21 mei
  • Tijd: 18.30 uur inloop en bar open, 19.00 uur aan tafel,
    22.00 uur bar dicht
  • Kosten: €10 voor driegangendiner en drankjes reken je apart af (let op: alleen cash!)
  • Waar: Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX, Amsterdam
  • Aanmelden noodzakelijk: via het Servicepunt (uiterlijk maandagavond 18 maart)

Het volgende dinsdagavonddiner is:

  • 18 juni (de laatste voor de zomerstop) 

We kijken ernaaruit je op 21 mei begroeten!

Het Dinsdagavonddinerteam

PS: we kunnen nog wel een paar extra handen goed gebruiken. Vind je het leuk om mee te helpen, kan je eventueel aardig koken en heb je tijd? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Bertus neemt contact met je op. We bieden (werken in) een leuk team, ruimte voor creativiteit, een vrijwilligers- en onkostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering.

Deze informatie is nuttig