Woensdagmiddaglunch

Vanaf 9 november is er weer de wekelijkse woensdagmiddaglunch voor mensen met hiv en hun naasten.

Een nieuw en enthousiast team vrijwilligers staat klaar om je te ontvangen. Het enige wat jij hoeft te doen is aanschuiven.Eet gezellig met elkaar, ontmoet  - oude, vertrouwde - bekenden en maak nieuwe vrienden.

Locatie: grote zaal van de Hiv Vereniging, Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX te Amsterdam.

Inloop: 12.30 uur.
Lunch: 13.00 – 14.00 uur.
Eigen bijdrage: €5.(cash only)
Aanmelden is niet nodig. Kom je met 4 personen of meer? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk woensdagochtend 09.00 uur voorafgaand aan de lunch op die dag.

De volgende woensdagen voor dit jaar staan gepland: 16, 23, 30 november en 7, 14 en 21 december.

We hopen te te zien!