Positive Yoga (door Poz&Proud)

Poz&Proud organiseert dit voorjaar in Amsterdam een nieuwe reeks Positive Yoga! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de lente in te gaan. 

De reeks van tien lessen wordt gegeven op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur in de grote zaal van de Hiv Vereniging, Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam. De kosten zijn € 65,- voor de hele reeks. Als je lid bent van de Hiv Vereniging krijg je ook nog eens twee tientjes korting, dus je betaalt maar € 45,- voor tien lessen! 

De data: (op de maandag)
05, 12, 19 & 26 februari, 4, 11, 18 & 25 maart, en 8 & 15 april. 

Kundalini yoga
Kundalini yoga is een dynamische vorm van yoga, waarbij je niet lang dezelfde houding hoeft vast te houden. Het is een yoga met bewegingen om energie op te wekken, en met ademhalingsoefeningen, mantra's en meditatie. In de les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. De reeks lessen is toegankelijk voor elk niveau, dus ook als je nog nooit eerder yoga hebt gedaan. 

Het is wel belangrijk om een stevig kussen mee te nemen waar je comfortabel op kan zitten en een deken om je warm te houden tijdens de savassana (de rustmomenten).

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar het Servicepunt van de Hiv Vereniging, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Servicepunt is telefonisch bereikbaar op 020 - 689 25 77 (op ma, di en do van 14:00 tot 22:00 uur).
Je kan ook appen via 06 45 99 42 19. Geef de volgende informatie door:
- Voornaam en achternaam
- Adres 
- Telefoonnummer 
- E-mailadres 
- Ben je lid van de Hiv Vereniging? 
- Heb je eerder aan Positive Yoga meegedaan?

Het Servicepunt zal je vervolgens een betaallink sturen waarmee je op een makkelijke en veilige manier de inschrijfkosten kunt betalen en jouw inschrijving kunt bevestigen. Alle informatie ontvang je vervolgens via e-mail nog een keer. 

 

Deze informatie is nuttig