Weekend voor The Young Ones 12 tot 16 jaar

Datum 28 oktober 2022 tot en met 30 oktober 2022

In het weekend van 28, 29 en 30 oktober in 2022 organiseert The Young Ones een weekend weg voor jongeren met hiv tussen 12 en 16 jaar. Tijdens het weekend worden er leuke activiteiten georganiseerd en ontmoet je andere kinderen met hiv. Het weekend is uitsluitend voor kinderen tussen 12 en 16 jaar met hiv.

Waar?

We gaan naar het Boshuis in Driebergen (provincie Utrecht) voor een gezellig weekend met jongeren uit de kinderziekenhuizen in Utrecht, Groningen, Nijmegen, Amsterdam en Rotterdam.
We gaan weer allerlei leuke dingen doen met elkaar, dus we hopen dat je er bij bent.

Kosten & aanmelden

De kosten voor het weekend zijn €25,- als je lid bent van de Hiv Vereniging en €50,- als je geen lid bent. Je kunt voor €46 lid worden van de vereniging om in aanmerking te komen voor dekorting. De vereniging heeft momenteel een ledenwerfactie lopen waar je eventueel gebruik van kan maken. Als je zelf lid bent en je maakt iemand anders lid dan krijgen jullie beiden ook een cadeaubon van €15. Klik hier voor de actie..Na inschrijving krijg je een factuur van de vereniging via je e-mail. Mochten de kosten echt een probleem zijn, geef dit dan aan bij je eigen verpleegkundige. We kunnen dan een aanvraag doen bij het Aidsfonds, zodat je toch mee kan.

Er is plek voor 25 jongeren en we hebben al aardig wat inschrijvingen; dus meld je zo snel mogelijk aan en vul dit pdf formulier (196 KB)  samen met je ouder(s) of verzorger(s). Dit om teleurstelling dat je niet mee kunt te voorkomen.

Vervoer

Het plan is om met auto’s naar Driebergen te gaan, dus we willen vragen of er ouders bereid zijn om te rijden? Dit kan je op het formulier aangeven. We zullen dan met de ouders/ verzorgers bespreken of het nodig is en wanneer. Chauffeurs kunnen een kilometervergoeding declareren van 0,30 cent per kilometer.

Deze informatie is nuttig