For my Sisters!!!

Gepubliceerd: 08 maart 2018

Een terugblik op het Vrouwkracht weekend in Drenthe.

hart rozenLaten we proosten
Op het leven
Laat het leven je omarmen
Sla je armen om de liefste
Want de liefste, dat ben jij

Ik heb veel nagedacht over afgelopen weekend. Dit weekend was het Vrouwkracht weekend van de Hiv Vereniging en wij zijn met een flinke groep vrouwen (en een roedel kinderen) naar Drenthe geweest.
Het was een heerlijk weekend, we hebben gelachen, gehuild, geknuffeld, gedanst, geleerd en gegeten  (heel veel gegeten).

De samenwerking met de andere dames was geweldig (speciaal nog even de organisatie Wilma, Celicia, Bernadette en Reina, maar ook dank aan iedereen die geholpen heeft). Ook de spontane reactie van mijn eigen familie (Greta Anne-Wil en Sanne): natuurlijk passen wij op de kinderen en ja hoor neem de auto maar een weekend mee (pap). Ik heb zeker in dit weekend geleerd dat zoiets helemaal niet zo vanzelfsprekend is, zoals dat soms wel overkomt.

Ik ben er weer sterker van geworden. Ik vind en vond het super dat ik op het laatste moment mocht puzzelen zodat Arline een kamer kon krijgen voor haarzelf en de kinderen. Ik had nooit kunnen hopen dat we alle kamers bezet zouden krijgen. Maar ik ben er dankbaar voor. Juist in en na zo’n weekend, ben ik trots op mezelf, op mijn zussen ( mijn eigen familie and my bonus sisters from Ladies Loving Life). Ik vind het geweldig dat jullie erbij waren en ik hoop jullie 23 juli allemaal weer te zien bij The Power of Love, Summer Edition, in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
Dank je wel voor een super weekend.

Laten we klinken
Op de vrouwen
Want in de vrouwen zit muziek
En muziek helpt overleven
En m’n leven, dat ben jij.

I propose a toast,
On women
Because in women there’s music
And music helps to survive
And my life, that is you.

Thanks to all my sisters, for their warmth, hugs, love, support and presence.

Alie

Deze informatie is nuttig