The Power of Love 2022

Datum 05 november 2022

Voor de 15e keer organiseert Volle Maan de landelijke bijeenkomst voor mensen met hiv en hun naasten. ‘De leukste dag van het jaar om hiv te hebben’ vindt plaats op zaterdag 5 november in het Beatrix Theater Utrecht. The Power of Love biedt inspiratie, optredens en veel informatie. Daarnaast hoor je de verhalen van mensen met hiv.

Info

  • Het evenement vindt plaats in het best bereikbare theater van Nederland, het Beatrix Theater in Utrecht en wordt gepresenteerd door Erwin van Ditmarsch van Volle Maan en Mark Vermeulen van het Aidsfonds.
  • Het programma begint om 11.00 uur en om 15.30 uur is het afgelopen. Aan het eind van het programma is er nog gelegenheid om bij te praten.  
  • Als je weinig te besteden hebt kun je zonder gedoe online een toegangskaartje kopen voor half geld en kun je ook een bijdrage in je reiskosten krijgen.

Dolly Bellefleur

Programma

Het wordt een mooi afwisselend programma. Er zijn optredens, korte films en natuurlijk een interessant inhoudelijk programma onder leiding van verschillende gespreksleiders.  

  •  Mark Vermeulen praat je samen met Anne Wensing, Natasja van Holten, Tania Mudrikova en Guido van den Berg helemaal bij over actuele medische zaken.  
  •  Bertus Tempert van de HIv Vereniging gaat in gesprek met jongeren met hiv.  
  •  We horen het bijzondere verhaal van een migrant uit Uganda. Mark Vermeulen kijkt samen met Barbra naar de film die over haar gemaakt is en praat met haar over hoe het nu met haar gaat.  
  •  Als je leeft met hiv kan je te maken krijgen met negatieve reacties. Dit kan een behoorlijke invloed hebben. Erwin van Ditmarsch gaat in gesprek met Arline, Jorgos Even en Loek Elsenburg over hoe je hiermee om kunt gaan.  
  •  Mensen met hiv worden steeds ouder. Reina Foppen, voorzitter van de Hiv Vereniging, gaat met onder andere Marc van der Valk en een vertegenwoordiger van Roze Zorg in gesprek over ouder worden met hiv.  
  • Celicia Jansz heeft 12 jaar hiv en is daar open over. Net als over seks. Zij gaat je met Hans Erik Nobel, Kenneth Yap en Kes Blans bijpraten over seksuele gezondheid en over hoe je hiv en seks bespreekbaar kan maken.

Voor meer informatie en toegangskaarten bestellen klik hier

Deze informatie is nuttig