Share the Power: deel je kracht, verdubbel je energie!

Datum 14 mei 2022

sharethepower YellowDark 2 280Zaterdag 14 mei 2022 vindt de tweede editie van Share the Power plaats. Evenals in 2019 is de inspirerende en rustgevende omgeving van Landgoed de Horst in Driebergen het decor van onze communitydag. Een ideale plek om elkaar te ontmoeten, en je te laten informeren, samen te delen, je te ontspannen, en je gehoord en veilig te voelen. Met elkaar en voor elkaar!

De dag start met een plenaire programma waarin je wordt bijgepraat over de laatste medische ontwikkelingen en Anne Wensing (hiv-specialist en -onderzoeker UMC Utrecht) vertelt over onderzoek naar hiv-genezing. Meerdere mensen met hiv worden geïnterviewd over onderwerpen die zij belangrijk vinden. Onderwerpen die jou mogelijk ook bezighouden.

Verdieping, in- en ontspanning

Zoek de verdieping in een ruim aanbod van workshops, bijvoorbeeld over oud(er) worden met hiv, hoe herken je bijwerkingen en hoe geef je ze aan. Hoe versterk je je mentale gezondheid en hoe kan je je openheid over hiv inzetten om jezelf en anderen te empoweren?

Wil je meer weten over je gezondheid als hiv-positieve vrouw? Of heb je interesse in online daten met hiv? We bieden een queer en straight editie aan. De populaire zangworkshop uit 2019 van Gerben Grimmius is terug en Perry Dossett laat je heerlijk bewegen en dansen. Of heb je altijd al een wandeling met een boswachter willen maken? Dat kan, evenals relaxen in de Positive Lounge. Ook voor kinderen en jongeren is er een leuk, actief programma met filmpjes en TikTokdansen.

Bekijk hier het aanbod van workshops. Het programma biedt twee momenten waarop je een workshop kunt bezoeken.

Aanmelden

Ga naar sharethepower.nl, bekijk het aanbod en meld je aan
Kaarten voor de communitydag kosten € 10,00. Als je weinig te besteden hebt, kun je voor half geld een toegangskaartje bestellen. Je betaalt dan dus maar € 5,00. Geld mag geen belemmering zijn om te komen! Je kunt ook een bijdrage in je reiskosten krijgen.

We kijken ernaar uit je 14 mei te ontmoeten in Driebergen en hopen dat je met een energieboost en prettig gevoel richting zomer 2022 gaat!'

 

 

Deze informatie is nuttig