ShivA-dag voor Afrikaanse en Caribische vrouwen

Datum 23 maart 2019

Vooral vooor vrouwen uit de ziekenhuizen Almere; Arnhem & Nijmegen; Leeuwarden & Groningen; Zwolle & Enschede & Apeldoorn; Utrecht; Eindhoven & Tilburg & Maastricht organiseert ShivA op zaterdag 23 maart een ontmoetingsdag voor Afrikaanse en Caribische vrouwen.

Wil jij ook vrouwen ontmoeten zoals jezelf? Wil je ook meer leren over je situatie in een veilige omgeving?
Je bent niet alleen, er zijn meer vrouwen zoals jij...

Wat?

Er zijn workshops over gezondheid en hiv; hoe kan ik gewicht verliezen? Een spel met spannende vragen; over opvoeding van kinderen en van pubers. Verhalen van sterke vrouwen met hiv en we gaan samen dansen.
Je kinderen zijn welkom, er is een leuk programma voor ze.  We zijn met alleen hiv-positieve vrouwen onder elkaar, dus het is veilig en vertrouwd. De dag is gratis en je reiskosten worden vergoed. Er worden diverse talen gesproken: Nederlands, Frans en Engels.

Waar?

Almere, Flevo-Ziekenhuis, Hospitaalweg 1. Vanaf station Almere Centraal Syntusbus M5 of M7 tot Flevoziekenhuis (alleen 3 minuten!).

Aanmelden

  document Vul het formulier in (195 KB) en stuur het naar Stichting ShivA, Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX Amsterdam of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt ons ook bellen: 020 – 6 160 460 en 06 – 43 778 713. Of je laat je consulent bellen of mailen.

Deze informatie is nuttig