Kloosterdagen ShivA: Hard voor jezelf - Hart voor jezelf!

Datum 28 maart 2019 tot en met 31 maart 2019

Van 28 - 31 maart 2019 organiseert ShivA weer haar bekende Kloosterdagen in het Liobaklooster, in Noord-Holland, net buiten Egmond. Voor deze retraite maakt het niet uit wat je al dan niet gelooft, je bent van harte welkom.

Wat?

Tijd om tot jezelf te komen; dicht bij de natuur, in een sfeer van rust en aandacht; met maximaal 12 personen   

Voor wie?

Je hebt in je leven te maken met Hiv en Je hebt daar vragen bij  Je staat voor een keuze in je leven of Je moet alles eens op een rijtje zetten of  Je vraagt je af hoe je zin in je leven vindt of houdt  je wilt daar met anderen bij stil staan en aan werken  

Voor wie niet?

Omdat we in een groep werken, kunnen we geen mensen uitnodigen met psychiatrische problematiek of een actuele verslaving.   

Waar?

In een gastvrij klooster( www.liobaklooster.nl) in de duinen bij Egmond. De kloosterdagen zijn voor iedereen. Openheid om in een klooster op adem te komen, nieuwsgierigheid naar elkaars achtergrond, manier van leven en levensinstelling is meer dan voldoende!   

Hoe?

Marjolein Annegarn geeft yoga en massage, zij zorgt er voor dat ons lichaam liefdevolle aandacht en ontspanning krijgt.
Everdien Hagen is geestelijk begeleider. Zij heeft de leiding in de groep en kan je helpen je vraag te verdiepen en te verhelderen. We maken kennis met ieders inspiratiebronnen en delen elkaars wijsheid en levenservaring.
Je hebt ruim de tijd om ook alleen te zijn en tot rust te komen, bijvoorbeeld met een wandeling naar zee.   

Wat kost het?

Het weekend kost € 180,-. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen € 150,-. Mochten de kosten een bezwaar zijn, laat het ons weten. 
Zo kun je na deze dagen van je terugtrekken en bezinnen weer met nieuwe moed en een nieuwe kijk op je vragen naar je gewone leven terugkeren.

Interesse?

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.., of bel - app naar: 06 - 11 840 805.

Download hier pdf de flyer over de kloosterdagen (164 KB) .

Deze informatie is nuttig