Sensoa - Weekend aan Zee

Datum 29 maart 2019 tot en met 31 maart 2019

Het laatste weekend van maart 2019 organiseert Sensoa in België een ontmoetingsweekend voor mensen die leven met hiv. In Blankenberge verblijf je volpension aan zee van vrijdagavond 18.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur.

De weekends zijn er om mensen met hiv (h)erkenning te geven. Van gedachten te wisselen en elkaar te versterken. Het is zeker geen therapeutisch weekend. Het weekend word in goede banen geleid door mensen die zelf leven met hiv.
Je praat met andere mensen over leven met hiv. Onderwerpen zijn het vertellen aan anderen, relaties, seksualiteit, medicatie, ouder worden. Als deelnemer kan je ook zelf een onderwerp aanbrengen.

Iedereen welkom!

Iedereen is welkom: man en vrouw; jong en oud; net je diagnose en al jaren positief; homo, hetero en bi. Deze diversiteit maakt het weekend extra boeiend. Het verblijf aan zee is op basis van volpension en de kosten bedragen € 100,-. Lees meer informatie op de agenda van Sensoa, waaronder hoe je je aan kunt melden en meerdere impressies van mensen die eerder aan zo'n weekend hebben meegedaan.

Deze informatie is nuttig