Communitydag Share the Power - 16 februari 2019

Datum 16 februari 2019

De Hiv Vereniging organiseert een dag voor mensen die leven met hiv en hun naasten. Dompel je onder in een afwisselend programma vol Positive Power. Met thema’s die je raken, vermaken en energie geven. Kom zaterdag 16 februari 2019 van 10.00 – 18.00 uur naar Landgoed de Horst in Driebergen.

Vind jij, de n=n-boodschap (niet meetbaar = niet overdraagbaar) ook zo bevrijdend? Deel je ervaringen en ideeën hierover. Hoor van anderen hoe zij de regie over hun leven met hiv in handen hebben genomen en deel je eigen tips. Laat je ontroeren door Gerben Grimmius met zijn prachtig lied' Een goed gesprek', waarin hij zingt over zijn leven met hiv.

Er is een gevarieerd workshopprogramma met een mooie mix van power en plezier. Over eigen regie bij oud worden of juist kort na de diagnose, hoe je je power kunt inzetten voor anderen, chemseks, vrouwengezondheid, vloggen en hiphop voor jongeren, ontwikkeling bij kinderen geboren met hiv, zingen, fotografie, hoelahoepen, mentale gezondheid, een positieve kijk op werk, theater tegen taboe en stigma en er is een workshop voor ouders. Naast een speciale programma voor jongeren en professionele kinderopvang. Er is vanzelfsprekend ook een medische update en informatie over de nieuwste inzichten rond n=n op medisch gebied, zoals bij operaties en prikaccidenten. Ook is er aandacht voor genezing van hiv en de stappen die hiervoor worden gezet.

Aanmelden vanaf begin november

Meer informatie over het gevarieerd workshopprogramma vind je vanaf begin november op www.sharethepower.nl. Je kunt je daar aanmelden en jouw keuze van workshops doorgeven.

Deze informatie is nuttig