Onderzoek zorgverzekering 2018

Gepubliceerd: 25 oktober 2017

Welke verzekering heb jij? Ben je tevreden? Kies jij voor het collectief aanbod?
Vul onze korte vragenlijst in! Het duurt ongeveer 3 minuten en je blijft anoniem.

Als je lid bent van de Hiv Vereniging kun je je aansluiten bij een collectieve verzekering. De korting loopt van 5% tot 9% op je basisverzekering en van 7.5% tot 20% op je aanvullende verzekering. Dit is heel eenvoudig te regelen.

Momenteel nemen we ons collectief aanbod van zorgverzekeringen onder de loep. De Hiv Vereniging biedt een collectieve zorgverzekering aan bij Delta Lloyd, De Amersfoortse, Menzis, ONVZ en Zilveren Kruis. Deze vijf hebben we gekozen op basis van goede ervaringen in het verleden. We kunnen ook Avéro Achmea, CZ, Ohra en VGZ toevoegen aan het aanbod. Wij willen het best passende aanbod voor onze leden, en willen dus graag van jullie weten wat je ervaring met je zorgverzekering is. Op basis van deze ervaringen selecteren we het aanbod van collectieve verzekeringen in 2018.

Ook zijn we benieuwd of en bij welke verzekeringen er nog steeds leveringsproblemen van hiv-medicatie plaatsvinden. We maken een inventarisatie van deze leveringsproblemen en nemen contact op met de betreffende verzekeraar of apotheek.

Medio november 2017 worden de premies voor 2018 bekend. Rond deze tijd zullen wij ook ons collectieve aanbod voor 2018 bekend maken en zal onze website worden geüpdatet. Vervolgens kun je bekijken of het zinvol kan zijn om naar een andere verzekeraar of verzekering over te stappen.

 

Deze informatie is nuttig