Mensen met een meetbare viral load gezocht!

Gepubliceerd: 06 juni 2017

De Hiv Vereniging wil graag in contact komen met mensen die een meetbare viral load hebben. Vorig jaar werd wetenschappelijk vastgesteld dat mensen met een niet meetbare (ondetecteerbare) viral load het virus niet kunnen overdragen. Dat is goed nieuws voor heel veel mensen met hiv, want het neemt veel zorgen weg.

De boodschap U=U (“Undetectable is Uninfectious”) is sindsdien één van de kernboodschappen van de Hiv Vereniging. Maar de vereniging is er natuurlijk voor iedereen met hiv, dus ook voor mensen waar de viral load (door welke omstandigheden dan ook) nog steeds meetbaar is.  

Jouw viral load is meetbaar. Hoe ga jij daarmee om en hoe bekijk je de boodschap U=U? Wat is de reden dat je viral load meetbaar is? Graag wil de Hiv Vereniging met je in gesprek. Op welke manier wil je ondersteund worden door de Hiv Vereniging, welke informatie heb je nodig, hoe kijk je aan tegen de U=U boodschap?  

Ervaringen, meningen en behoeften die uit dit gesprek naar voren komen willen we gebruiken voor de informatievoorziening aan mensen met hiv. Denk aan algemene informatie op de website, portretten en citaten van mensen in artikelen op de website. het verenigingsblad plus> en communicatie rondom de boodschap U=U. De werkgroep communicatie van de vereniging zet het gesprek op en zal contact met je opnemen.

Wil jij deelnemen aan dit gesprek, meld je dan bij het Servicepunt: 020 – 689 25 77 op ma, di, do van 14.00 – 22.00 uur. Of stuur een e-mail onder vermelding van ‘meetbaar’ met je naam en e-mailadres waarop we je kunnen benaderen en je telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze informatie is nuttig