Podcast ‘Seks, Relaties en Liefdes!’ over leven met hiv

Gepubliceerd: 27 juli 2021

Twee van onze vrijwilligers, Celicia en Erwin, waren te gast bij de podcast ‘Seks, Relaties en Liefdes!’ om te praten over leven met hiv. De host is psycholoog en relatietherapeut drs. Nynke Nijman en gaat in haar podcast openhartig in gesprek over de diversiteit van seksualiteit, het onderhouden van je relatie en de impact van liefde. Dit keer stond het thema hiv centraal.

Aflevering over hiv

In deze aflevering gaan Celicia en Erwin in gesprek met Nynke over hoe het is om te leven met hiv. Ze hebben het niet alleen over seks en hiv, maar ook over liefde en hiv, krijgen stelling voorgelegd en vertellen over hoe zij omgaan met stigma. Je kan de aflevering luisteren op Spotify, Apple podcast of via deze website. Meer weten over Nynke? Check dan haar website of haar Instagram.

Hiv in de media

De Hiv Vereniging wil via de media het beeld rondom hiv vernieuwen. We bieden mediatrainingen aan, benaderen actief de media en onderhouden relaties met journalisten. Wil je meer weten over wat de vereniging doet rondom de media? Klik dan hier.

Heb je vragen over leven met hiv of wil je je inzetten als vrijwilliger voor de vereniging? Neem dan contact op met ons Servicepunt. Telefonisch bereikbaar op ma, di en do van 14.00 tot 22.00 uur via 020 - 689 25 77 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (let op in de maanden juli en augustus is het Servicepunt wegens vakantie gesloten op dinsdag en de overige dagen maar tot 18.00 geopend).

Deze informatie is nuttig