ATLAS VIRTUAL: 6-10 juli 2020 – Wereld Aids Conferentie

Gepubliceerd: 29 juni 2020

ATLAS VIRTUAL is een 8 uur durend streaming programma (6-10 juli) met korte clips, TV- en fotodocumentaires van mensen met hiv, inclusief hun verhalen over leven in tijden van Covid-19 en met een dagelijkse live talkshow vanuit De Balie in Amsterdam.

De 23ste Wereld Aids Conferentie in San Francisco en Oakland (VS) start maandag 6 juli. Vanwege het nieuwe coronavirus is ook deze conferentie nu online georganiseerd. Atlas2018 dus ook, onder de naam ATLAS VIRTUAL, geïnitieerd en geproduceerd door Erwin Kokkelkoren en Bert Oele voor Les Enfants Terribles. De kick-off van de ATLAS VIRTUAL livestream is maandag 6 juli om 12.00 uur en te volgen op www.atlas2018.org/atlas-virtual/.

Als onderdeel van de World Aids Conference 2020 Virtual (6-10 juli) zal het ATLAS VIRTUAL programma 3 keer per dag korte clips, documentaires en foto's van mensen met hiv streamen die in 15 landen op 5 continenten zijn gemaakt, inclusief verhalen over mensen met hiv in tijden van Covid-19. In de live stream is dagelijks een live talkshow te zien met een breed scala aan internationale gasten vanuit het Cultureel Centrum De Balie in Amsterdam.

Opnieuw - deze keer online – zijn mannen en vrouwen met hiv geportretteerd die de afgelopen 4 jaar hun indrukwekkende verhalen hebben gedeeld. Oude vrienden in Zuid-Afrika, Zambia, Cambodja, Nederland, Japan, Duitsland, Suriname, Rusland en de V.S. zijn opgezocht om te weten te komen hoe het met hen gaat in tijden van Covid-19.

In de dagelijkse talkshow delen gasten hun kennis en ervaringen. Er zullen discussies met deskundigen plaatsvinden, persoonlijke verhalen te beluisteren zijn en culturele bijdragen. Ook is er dagelijks een verslag vanuit San Francisco en is er live muziek.

pdf Bekijk en download hier (2.40 MB) het volledige programma van de livestream en de dagelijkse talkshows.
P.S. Let op de tijdstippen. De livestream in het kader van het congres is Pacific Daylight Time (PDT - blauw); de livestream vanuit de Bali is Nederlandse tijd (CEST). Hier in Amsterdam is het negen uur later dan de PDT-tijd.

ATLAS is een community-based project dat een enorme diversiteit aan gemeenschapsleden heeft geportretteerd. Atlas laat de kracht van hiv-gemeenschappen zien. Alom geprezen en erkend en heeft wereldwijd miljoenen mensen bereikt.

 

Deze informatie is nuttig