In 2020 gaat regio Brabant ook weer de provincie in

Gepubliceerd: 25 februari 2020

Regio Brabant organiseert verschillende bijeenkomsten voor mensen met hiv en direct betrokkenen. Standplek is Tilburg maar er zijn ook drie keer activiteiten in een andere stad in Brabant.

cafe positief 300Op de vierde woensdagavond van januari, maart, mei, september en november is er in de Harmonie in Tilburg Café Positief een gezellige café-avond. Soms wordt er tijdens deze avond een thema behandeld, afhankelijk van de actualiteit. In juni wordt er een barbecue georganiseerd en indecember staat altijd een bijzondere kerstborrel op het programma. Vrijwilligers verzorgen de avond en altijd zijn er mensen om mee in gesprek te gaan.

Bijzonder, en in navolging op afgelopen jaar, is dat er ook drie keer een bijzondere activiteit wordt georganiseerd in een andere Brabantse stad. Houd de agenda in de gaten voor wat er in de maanden februari, april en oktober bedacht is om te doen.

trommelaar rechtsHiv-positieve mensen met een Afrikaanse achtergrond uit de drie zuidelijke provincies (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) kunnen elkaar ontmoeten tijdens informatieve en sociale bijeenkomsten van Tam Tam. Drie vrijwilligers zorgen op de tweede zaterdag van de maanden januari, maart, mei, juli, september en november voor een warm ontvangst en een programma in Fraterhuis Elim in Tilburg. Speciaal is de eenmalige 'Social Day', een uitje waarmee de onderling band versterkt wordt en de weerbaarheid van mensen gesteund.

Deze informatie is nuttig