Poz&Proud vaart mee met Canal Parade: Sexpress Yourself

Gepubliceerd: 08 juni 2023

'You are included' is het thema van Queer & Pride Amsterdam 2023, en dat geldt zeker ook voor Poz&Proud: onder de noemer 'Sexpress Yourself' varen we dit jaar weer mee met de Canal Parade, met een inclusieve, kleurrijke en sexy boot! 

Op zaterdag 5 augustus vaart Poz&Proud weer mee met de jaarlijkse Canal Parade, hoogtepunt van Queer & Pride Amsterdam. Het thema 'You Are Included' grijpen we aan om een sexy boodschap uit te dragen.

Sluit mensen met hiv niet uit uit je seksleven

Voor wie het nog niet wist: het is hoogtijd om te stoppen met het uitsluiten van mensen met hiv in je seksleven, bang zijn voor mensen met hiv is niet nodig. Te meer nu PrEP steeds beter beschikbaar is en steeds meer mensen beseffen waar n=n voor staat: met een onmeetbare viral load wordt hiv niet overgedragen.

Seks zonder zorgen: dat is een feestje waard! Dus of je nu hiv-positief bent of hiv-negatief, 'vanilla' of 'kinky', we kunnen verbinding zoeken en vinden in ons seksleven: Sexpress Yourself!

Meevaren? Dat kan!

Bijdrage leden: €75, bijdrage niet-leden: €110. (Snel nog even lid worden? Goed idee) Zoals altijd zijn snacks, drankjes en een tanktop bij de prijs inbegrepen. Mocht je een andere kant van jezelf willen laten zien, bijvoorbeeld fetishwear: doe je ding! (Je tanktop krijg je dan als souvenir) Geef het wel even aan, zodat we een beetje kunnen inschatten hoeveel van onze eigen shirts te zien zullen zijn. 

Er is helaas maar een beperkt aantal plekken beschikbaar op de boot. Net zoals voorgaande jaren zullen we daarom met een wachtlijst werken als meer mensen zich hebben aangemeld dan op de boot kunnen. 

Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. Via e-mail krijg je vervolgens een betaalinstructie. 

Aanmelden Canal Parade Poz&Proud

Vul aub je voornaam in

Vul aub je achternaam in

Voer je e-mailadres in.

Voer je telefoonnummer in

Voer je e-mailadres in.

Vul aub je voornaam in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Dit jaar wordt de Poz&Proud-boot mogelijk gemaakt door de Hiv Vereniging, met een extra bijdrage van het Zichtbaarheidsfonds van Pride Amsterdam.

 

 

 

Pride Amsterdam Weapon klein

 [Foto's: Henri Blommers]

 

Deze informatie is nuttig