14 mei 2022: een energieke, positieve en informatieve dag - Share the Power

Gepubliceerd: 02 april 2022

sharethepower YellowDark 2 200Zaterdag 14 mei 2022 vindt de tweede editie van Share the Power plaats. Graag begroeten we tijdens deze communitydag weer veel nieuwe en bekende gezichten op Landgoed de Horst in Driebergen. De onderlinge uitwisseling van ervaringen en ideeën geven herkenning en zorgen voor saamhorigheid.

Geen zoom-meetings, online events en FaceTime-gesprekken! Kom zaterdag 14 mei voor een live energie boost naar de communitydag Share the Power. Want wat is er fijner en inspirerender dan elkaar weer te zien, onze verhalen te delen en samen te genieten van interessante lezingen, een rustgevende omgeving en verdiepende workshops? Kaartjes zijn te koop voor € 10,-. Een kleinere beurs? Dan is het mogelijk voor € 5,- een kaart te bestellen. Want in onze community geldt: iedereen hoort erbij.

De communitydag Share the Power is een dag waarop voor iedereen iets te halen valt. Daarnaast zorgt zo’n dag voor verbinding, levert je aanwezigheid nieuwe contacten op en krijg je het gevoel dat je niet de enige bent. Al die steun en tips die zo’n dag opleveren, vormen een verrijking. Vandaar dan ook het motto van deze dag: Deel je kracht en verdubbel je energie!

 

Kom jij ook?

Met deze 10 redenen willen we jou graag overtuigen van de meerwaarde van deze dag!

Reden 1: Een dag waarop JIJ centraal staat

Genieten van de veilige omgeving waarin je echt onder elkaar bent en vrij kunt praten over alles wat je bezighoudt. Maak jouw keuze uit de workshops. Heb je kinderen? Er is gratis opvang voor kinderen van 0-12 jaar en voor jongeren is er een apart programma.

Reden 2: Gevarieerd aanbod voor een divers publiek

Oud worden met hiv; bijwerkingen van medicatie; feeling at home?; een boost voor je immuunsysteem; transzorg en hiv-zorg; mentale problemen herkennen – dit is een slechts een greep uit de 23 verschillende workshops!

Reden 3: Samen plezier beleven aan bewegen

Informeel met de boswachter op pad. Dansen in Jamaica-stijl met Perry. Of grijp je kans en voel zingend de verbinding onder leiding van vakman Gerben.

Reden 4: Vrouwen onder elkaar

Wissel uit over hoe het is om als vrouw te leven met hiv. Je kunt je vragen stellen over de behandeling van hiv bij vrouwen, en hoe het zit met bijwerkingen bij vrouwen. Twee workshops speciaal voor jou.

Reden 5: Tips en tricks krijgen voor online daten

Deel je ervaringen, stel je vragen. Word wegwijs in de wereld van online daten, waarborg je privacy en wissel met elkaar uit hoe je de stap van online naar offline maakt.

Reden 6: Divers Engelstalig aanbod

Veel workshops worden zowel in het Engels als in het Nederlands aangeboden. Er is ook een workshop speciaal voor mensen uit Oost-Europa en Centraal-Azië over stigma, migratie en informatievoorziening.

Reden 7: Open zijn over hiv en je inzetten voor anderen

Een interactieve workshop met openhartige verhalen over stigma. Welk verhaal wil jij vertellen? Hoor meer over de meerwaarde van vrijwilligerswerk en wat het jou kan opleveren.

Reden 8: Met respect je informeren over chemseks

Zonder stigma, zonder taboes, openlijk met elkaar en met Leon Knoops van Mainline in gesprek over seks onder invloed van chems.

Reden 9: Informeel contact met bekenden en met nieuwe mensen

Bijpraten of kennismaken in de Positive Lounge. Tijdens een workshopronde, de theepauze, de lunch en het afsluitende drankje kun je nog even doorpraten over genezing van hiv of over de workshop waar je bent geweest.

Reden 10: Verbinding zoeken met anderen

Mensen met een Westerse en niet-Westerse achtergrond leren elkaars verhaal kennen. Samen kijken hoe je hiv een plek kunt geven. Hoe is het voor jou als iemand dichtbij hiv heeft?

Meer informatie en aanmelden

Lees alle informatie over de communitydag op www.sharethepower.nl. Kies je twee workshops, en meld je kinderen aan voor de opvang of het jongerenprogramma. Heb je weinig te besteden, dan kun je voor half geld (€ 5,-) een toegangskaart bestellen en een bijdrage krijgen voor je reiskosten.

 

Deze informatie is nuttig