Vragenlijst voor mensen met hiv in fast-track city Amsterdam

Gepubliceerd: 06 september 2018

In 2014 zijn er 'fast-track cities' aangewezen door de  International Association of Providers of AIDS Care (IAPAC). De IAPAC is een samenwerking tussen UNAIDS en andere lokale, regionale en internationale partners. De IAPAC heeft een vragenlijst ontwikkeld om de kwaliteit van leven van mensen met hiv te meten en te vergelijken tussen de verschillende steden.

Het duurt 10 minuten om de (anonieme) vragenlijst in te vullen. Klik hier om te vragenlijst te openen. Door de vragenlijst in te vullen help je mee aan onderzoek naar kwaliteit van leven.

De fast-track cities zijn steden die aangewezen zijn om als eerste de 90-90-90 doelen te bereiken, preventie van hiv te verbeteren, en stigma en discriminatie aan te pakken. Dit zijn fast-track cities: Amsterdam, Athene, Atlanta, Bamako, Bangkok, Berlijn, Brussel, Boekarest, Buenos Aires, Dar es Salaam, Denver, Durban, Geneve, Kingston, Lissabon, Libreville, Madrid, Melbourne, Miami, Montréal, Nairobi, New Orleans, New York City, Oakland, Parijs, Rio de Janeiro, Salvador de Bahia, San Francisco, en Santiago. Als je in één van deze steden woont kun je de vragenlijst invullen.

PS: Hier kun je zien hoe Amsterdam ervoor staat wat betreft de 90-90-90 doelen.

Deze informatie is nuttig