Nederlandse artikelen

Gepubliceerd: 22 april 2024

Een extra reden om gauw weer eens aan te schuiven voor een lunch of dinner bij de Hiv Vereniging: je kunt bij ons het prachtige project Stigma Voorbij van Marjolein Annegarn bekijken.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 18 april 2024

Poz&Proud organiseert op zondag 28 april een bijeenkomst met het thema: HERDENKEN?! in de kleine zaal van het Betty Asfalt Complex van 14:00 tot 16:00 uur.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 18 april 2024

Regio Oost-Nederland organiseert regelmatig bijeenkomsten voor mensen met hiv en hun naasten in telkens een andere stad, de zgn 'Dagjes'. Een gezellige middag om elkaar te ontmoeten en te leren kennen in een ongedwongen, prettige setting. Dit keer in Zwolle met als thema 'hiv & seksualiteit'. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 17 april 2024

De lunch wordt georganiseerd op elke eerste zaterdag van de maand. De eerstvolgende lunch is op zaterdag 4 mei, 12.00 uur - 14.00 uur. Aanmelden kan via het Servicepunt of Facebookpagina van regio Limburg maar is niet per se nodig. De lunch is gratis.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 17 april 2024

De lunch wordt georganiseerd op elke eerste zaterdag van de maand. De eerstvolgende lunch is op zaterdag 1 juni, 12.00 uur - 14.00 uur. Aanmelden kan via het Servicepunt of Facebookpagina van regio Limburg maar is niet per se nodig. De lunch is gratis.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 17 april 2024

De lunch wordt georganiseerd op elke eerste zaterdag van de maand. De eerstvolgende lunch is op zaterdag 6 juli, 12.00 uur - 14.00 uur. Aanmelden kan via het Servicepunt of Facebookpagina van regio Limburg maar is niet per se nodig. De lunch is gratis.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 10 april 2024

Zondag 19 mei is het Aids Memorial Day én Eerste Pinksterdag. Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen bij de herdenking te zijn, kiezen we een andere datum voor een herdenking en wel zaterdag 25 mei. We gaan varen met de Pannenkoekenboot op het IJ. De herdenkingsvaart is een initiatief van de groep Long Term Survivors van de Hiv Vereniging in samenwerking met ShivA. Vaar en herdenk je mee?

Lees meer... >

Gepubliceerd: 02 april 2024

Vul de enquête in en denk met ons mee.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 02 april 2024

Learn how to give HIV a positive place in your life, meet others who have HIV, and be updated about the latest medical developments. A new Positive Living workshop series will start in Amsterdam on Monday evening, May 27. This workshop series is in English. Join us, it's free.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 02 april 2024

Leer hoe je hiv een positieve plek kunt geven in je leven, ontmoet anderen die hiv hebben, laat je bijpraten over de laatste medische ontwikkelingen. Maandagavond 27 mei gaat in Amsterdam een nieuwe workshopreeks Positief Leven van start. Deze workshopreeks in het Engels. Doe mee, het is gratis.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 28 maart 2024

De Ledenraad van de Hiv Vereniging kwam bij elkaar op 2 maart voor een vergadering en een teambuildingsmiddag. Jan uit Hengelo is lid van de Ledenraad en brengt verslag uit.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 27 maart 2024

En daar mogen we best even bij stilstaan.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 21 maart 2024

Regio Brabant organiseert: het is weer tijd voor een gezellige activiteit! We gaan een mooie stadswandeling maken door de vestingstad Heusden. Dit doen we onder begeleiding van een professionele gids die ons van alles gaat vertellen over Heusden. Loop gezellig mee en meld je aan via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer... >

Gepubliceerd: 19 maart 2024

Wat vind jij? Vul de enquête in en denk met ons mee.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 13 maart 2024

GJ Wielinga (53) is op 2 maart in het bestuur van de Hiv Vereniging gekozen door de ledenraad. “Open zijn over mijn hiv is altijd mijn strategie geweest.”

Lees meer... >