Positive Prayer geleid door Pastor Elvis Iruh

Datum 26 juli 2018

Hoewel er enorme vooruitgang is geboekt in de behandeling van hiv en is de levensverwachting enorm verbeterd, toch zijn er nog steeds veel plaatsen in de wereld waar hiv en aids een enorm probleem blijven. Dus onze gebeden en steun zijn nog steeds nodig. We nodigen je uit om samen met ons deel te nemen aan de Positive Prayer op donderdag 26 juli vanaf 15.00 uur in de Positively Dutch-stand.

pastor elvis iruh 150Pastor Elvis Iruh: ‘Ik ben uitgenodigd om een gebedsessie te houden tijdens de Wereld  Aids Conferentie van dit jaar in Amsterdam op donderdag 26 juli 2018. Het idee achter dit gebed is om onze liefde en steun te betuigen aan onze broeders en zusters die door deze ziekte zijn getroffen. Hiv/aids is geen straf van God daarom moeten we alle vormen van discriminatie stoppen en moedig spreken. De kerk heeft een grote rol te spelen in dit alles, daarom nodig  ik al onze voorgangers en kerkleiders en -leden uit. God zegene jullie allemaal.’ Pastor Elvis Iruh is uitgever van The Voice magazine.

Je vindt de Positively Dutch stand in de Global Village, stand 504, achter het hoofdpodium. De Global Village is een onderdeel van de conferentie dat gratis toegankelijk is voor iedereen.

Deze informatie is nuttig