Boekpresentatie 'Onzichtbare levens, hiv in de marge van de samenleving'

Datum 01 juni 2018

omslag onzichtare levensVoorkant 250We spraken met vrouwen in het patriarchale Tadzjikistan, slachtoffers van politiek geweld in Kenia, transgenders in India, zwarte homomannen in het christelijke zuiden van Amerika, drugsgebruikers in Myanmar, voormalige gevangenen in Zuid-Afrika, een vluchtelinge uit Oekraïne en met een vertegenwoordiger van de eerste generatie aidspatiënten in Nederland. Uuitgeverij Lannoo, fotograaf Adriaan Backer, journaliste Colet van der Ven en projectcoördinator & agent Dorine Holman zijn enorm blij met het resultaat.

Boekpresentatie

Op vrijdag 1 juni om 16.30 uur vindt de presentatie van het boek 'Onzichtbare levens, hiv in de marge van de samenleving' plaats in boekhandel Scheltema (Rokin 9, 1012 KK Amsterdam). Tweede Kamerlid en voormalig minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Voicekidswinnares Yosina brengt samen met haar vader het lied 'Ken je mij' ten gehore. Adriaan en Colet zullen aan de hand van korte filmpjes en een aantal foto’s twee van hun reizen belichten.

Belangstelling voor het boek?

Tot en met 31 mei 2018 geldt een introductieprijs van € 29,99. Daarna is het boek te koop voor € 34,99. Via de website www.stigma2018.com kan je het boek alvast bestellen. Kopen bij de presentatie kan natuurlijk ook. Mocht je 25 boeken of meer willen aanschaffen (bijvoorbeeld als relatiegeschenk), mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor overleg. Het boek is overigens ook in het Engels vertaald. En voor dezelfde prijs te koop als de Nederlandse versie.

Aanwezig bij de presentatie?

We verheugen ons op je komst. Wel graag even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 - 53 65 01 99.

Graag tot ziens op 1 juni bij boekhandel Scheltema om 16.30 uur!

Deze informatie is nuttig