Blog

Actieve vrijwilligers organiseren wekelijks een lunch. Zo bieden zij de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ondersteuning te geven. Daarnaast worden losse activiteiten georganiseerd zoals een zomer-barbecue.

Published: 10 July 2023

Regio Haaglanden organiseerde in 2022 elke twee weken een lunch op woensdag. Lees hierover en over meer zaken in het jaarverslag 2022 dat regiocoördinator Henk-Jan schreef.

Read more ... >

Published: 21 June 2022

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2021 van de regio Haaglanden. Het volledige jaarverslag van 2021 vind je hier.

Read more ... >

Published: 01 December 2021

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Haaglanden, Leiden voor het jaar 2022. Het complete werkplan van 2022 vind je hier.

Read more ... >

Published: 18 May 2021

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2020 van de regio Haaglanden, Leiden e.o.

Read more ... >

Published: 09 December 2020

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Haaglanden voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Read more ... >

Published: 02 March 2020

Met een wekelijkse lunch biedt regio Haaglanden, Leiden e.o een vaste activiteit die mensen de mogelijkheid geeft regelmatig anderen te ontmoeten.

Read more ... >

Published: 25 February 2020

Regio Haaglanden organiseert in 2020 drie soorten sociale activiteiten. Te weten: Inlooplunch in het COC Café in Den Haag, de Zomer-barbecue in de tuin van het stadsklooster en een avondactiviteit met Film & Diner. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en sociaal. 

Read more ... >

Published: 11 December 2019

Van 19 november tot 6 december 2019 was de expositie 'hiv en aids: geschiedenis, stigma, taboe en toekomst' te bekijken in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Geïnspireerd op een soortgelijke tentoonstelling van het Stadsarchief in Amsterdam in 2018 ter gelegenheid van de Wereld Aids Conferentie die daar toen gehouden werd.

Read more ... >

Published: 10 December 2019

Anneke van IJperen, hiv-/aidsverpleegkundige van het eerste uur, ontving vrijdag 29 november 2019 de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Haagse locoburgemeester Kavita Parbhudayal reikte de onderscheiding uit op het symposium ter ere van Anneke’s aanstaande afscheid.

Read more ... >

Published: 14 May 2019

Regio Haaglanden organiseerde in 2018 zes verschillende sociale activiteiten. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en empowerend.

Read more ... >

Published: 12 November 2018

Als het aan Liesbeth had gelegen, dan had ze hier niet gestaan. “Laat mij maar gewoon mijn ding doen, al die aandacht: verschrikkelijk.” Maar ja, het lag niet aan Liesbeth, het lag aan Stichting Buddy Netwerk.

Read more ... >

Published: 31 October 2018

Elke regio en groep van de vereniging heeft een eigen werkplan voor 2019 geschreven. Deze plannen worden op de website gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten van een bepaalde groep of in hun regio. De plannen van regio Haaglanden, Leiden e.o. kun je hier bekijken.

Read more ... >

Published: 25 October 2018

Woensdag 24 oktober was de Wethouder Bert van Alphen met zijn assistente Ankie Pastoors aanwezig bij de lunch. De wethouder is betrokken bij mensen met hiv en wilde graag van henzelf horen hoe het nu met hen gaat.

Read more ... >

Published: 11 September 2018

Woensdag 25 juli 2018 was het zo ver, we gingen met een bus vol mensen vanuit Rotterdam naar Amsterdam om de geweldige sfeer op Aids2018 te proeven. Onderweg zijn we gestopt in Den Haag om nog acht personen, die verbonden zijn aan de Hiv Vereniging, op te halen.

Read more ... >

Published: 06 August 2018

Voor mij begon deze Internationale Aids Conferentie met de opening van de tentoonstelling Aids in Amsterdam waarbij Roel Coutinho en Dolly Bellefleur ons even terugzette in de tijd. Alle stigma rond hiv waar we nu en in de toekomst mee zullen blijven worstelen vind zijn oorsprong in dit begin. Bijna onwerkelijk voor hen die dit niet hebben meegemaakt, maar een blijvend litteken bij velen die daar wel bij waren zoals ik.

Read more ... >