Regio Haaglanden ook in 2021 digitaal

Published: 09 December 2020

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Haaglanden voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Regio Haaglanden organiseert in 2021 drie soorten sociale activiteiten. Ook voor de vrijwilligers zijn deze activiteiten zinvol en sociaal.

Activiteiten in 2021

Regio Haaglanden heeft traditie getrouw een inlooplunch in het COC Café in Den Haag. Een reguliere lunchbijeenkomst met een laagdrempelige manier van aanmelden. Deze lunch wordt door de coronamaatregelen digitaal gehouden. Daarnaast organiseren ze een zomer-barbecue die hopelijk ook in 2021 weer kan plaatsvinden in de tuin van het Stadsklooster.  Daarnaast wil de regio in 2021 kijken of er een groepsactiviteit kan worden georganiseerd.  De invulling moet nog nader worden bepaald.

Naamsbekendheid en zichtbaarheid

De regio werkt in 2021 verder aan het onderhouden van contacten met 3 regio ziekenhuizen, GGD Haaglanden en andere organisaties die zich bezig houden met de zorg voor mensen met hiv. Dit doet de regio door onder andere deel te nemen aan Gezonde Seks netwerkoverleg en op bezoek te gaan bij de hiv-behandelcentra.

Coronamaatregelen

Afhankelijk van de coronasituatie wordt er gekeken of er weer fysieke activiteiten plaats kunnen vinden. Tot die tijd worden de lunches digitaal gehouden.

Wil jij je inzetten als vrijwilliger voor regio Haaglanden of heb je vragen over leven met hiv? Neem dan contact op met het Servicepunt. Het Servicepunt is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

This information is useful